Ζάκυνθος

Παράνομες επεμβάσεις του Δήμου στη μηχανογράφηση της ΔΕΗ καταγγέλλει πολίτης

Ένα διαφορετικό δρόμο αποφάσισε να βαδίσει συμπολίτης μας που έλαβε το λογαριασμό της ΔΕΗ με τα αυξημένα τετραγωνικά του Δήμου και έστειλε εξώδικο στη ΔΕΗ καταγγέλλοντας παράνομες επεμβάσεις στη μηχανογράφηση.

Οι μέχρι τώρα συλλογικές αντιδράσεις των φορέων για την καταμέτρηση των τετραγωνικών που έκανε ο Δήμος δεν έφεραν αποτέλεσμα καθώς η δημοτική αρχή εμμένει στην άποψη περί δικαιοσύνης στην πληρωμή και κάνει γνωστό ότι δεν αίρει τις αποφάσεις της. Για το λόγο αυτό και οι πολίτες μεμονωμένα αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες για να κατοχυρώσουν τη θέση τους και να μην πληρώσουν επιπλέον χρήματα.

Πληροφορίες του –Ε- αναφέρουν ότι πριν από λίγες ημέρες συμπολίτης μας έστειλε εξώδικο στη ΔΕΗ όπου εκεί καταγγέλλει διογκωμένα τετραγωνικά στο σπίτι του. Μάλιστα στο εξώδικο γίνεται λόγος για τη σύμβαση που υπογράφει ο καθένας με τη ΔΕΗ για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος από την οποία απορρέουν δικαιώματα και υποχρεώσεις και στις δύο πλευρές. Αν μονόπλευρα αλλάζουν τα δεδομένα τότε δημιουργείται νομικό θέμα. Επίσης η παρέμβαση του Δήμου με την αλλαγή των τετραγωνικών χαρακτηρίζεται παράνομη και εκτιμάται ότι στηρίζεται σε ψευδή βεβαίωση.

Ο συμπολίτης μας πλήρωσε μόνο την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και αναμένει την απάντηση που θα δώσει η ΔΕΗ στο εξώδικο. Η απάντηση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς θα πρέπει να τεκμηριώνει τη διαδικασία που ακολουθείται για την όποια αλλαγή των τετραγωνικών.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *