Ελλάδα

Ο Συντονιστής της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Δ. Κορφιάτης: «Ελπίζω το έργο του Τιμόθεου Ζώντου να είναι πετυχημένο»

Την εκλογή του δημοτικού συμβούλου Τιμόθεου Ζώντου στη θέση του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου σχολίασε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Διονύσης Κορφιάτης με δεδομένες τις πληροφορίες που ήθελαν την κομματική οργάνωση να στηρίζει για την συγκεκριμένη θέση την κ. Μαρλέν Μαρίνου Ξανθού.

 

Ο κ. Κορφιάτης, ευχήθηκε στον κ. Ζώντο καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει και σχολίασε πως όλοι κρίνονται από το αποτέλεσμα και το έργο τους. Αυτό όμως που φάνηκε από τα λεγόμενα του Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ είναι πως περίμενε την στήριξη της υποψηφιότητας της κ. Ξανθού, τόσο από το Λιμενάρχη όσο και τον Προϊστάμενο του Τελωνείου.

«Είναι γνωστό πως στην Λιμενική Επιτροπή εκτός από τους εκπροσώπους των φορέων συμμετέχουν και τρεις εκπρόσωποι που ορίζονται από την Κυβέρνηση με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Συνήθως ο Λιμενάρχης αλλά και ο Προϊστάμενος του Τελωνείου ψηφίζουν τις κυβερνητικές επιλογές. Στην συγκεκριμένη περίπτωση και προφανώς λόγω της δεινής θέσης στην οποία βρίσκεται η Κυβέρνηση ψήφισαν με διαφορετικά κριτήρια σε σχέση με ότι συνέβαινε κατά το παρελθόν» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, επαναλαμβάνοντας πως η θέση του Προέδρου στο Λιμενικό Ταμείο είναι πολιτική, αφού ο Πρόεδρος εφαρμόζει την κυβερνητική πολιτική.

Τέλος, για την εκλογή του Τιμόθεου Ζώντου ανέφερε:

«Έχω ξαναπεί πως ο Τιμόθεος Ζώντος είναι ικανός και έχει να δείξει έργο. Η Λιμενική Επιτροπή όμως θα κριθεί από το αποτέλεσμα και ελπίζω το έργο με την λήξη της θητείας της να είναι θετικό. Από την δική μου πλευρά σαν Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος, έκανα τις δικές μου προτάσεις»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *