Ζάκυνθος

Ο συνδυασμός «Ιόνιο Αρχιπέλαγος» στηρίζει τους εργαζομένους του Νοσοκομείου

Ο Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων Λευτέρης Γιαννάτος και το σύνολο των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ» με ανακοίνωση που εξέδωσαν εκφράζουν την συμπαράστασή τους στους εργαζόμενους του Νοσοκομείου που αγωνίζονται για τα δεδουλευμένα τους και στιγματίζουν τη συμπεριφορά εκείνων που παίζουν πολιτικά παιγνίδια με τη μεταφορά στο νέο Νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Είναι αυτονόητο ότι υπερθεματίζουμε και συμπαραστεκόμαστε στο δίκαιο αίτημα του συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου Ζακύνθου για την άμεση και ολοσχερή εξόφληση κάθε είδους δεδουλευμένης αποδοχής τους.

Οι εργαζόμενοι αποτελούν την «ψυχή» του Νοσοκομείου Ζακύνθου και έχουν αποδείξει το ενδιαφέρον τους και την επιθυμία τους για την άμεση μεταφορά στο νέο νοσοκομείο στο Γαϊτάνι Ζακύνθου.

Με βάση τα ανωτέρω, απευθύνουμε έκκληση στους εργαζόμενους να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο ανοχής και δείχνοντας ανωτερότητα, να συμβάλλουν στο να απεμπλακεί η διαδικασία διοικητικής παραλαβής του νέου νοσοκομείου.

Επίσης τους καλούμε να στηρίξουν την προσπάθεια του Διοικητή του νοσοκομείου Γιάννη Κομιώτη, το έργο του οποίου κρίνεται, τόσο μεταξύ του συνόλου των εργαζομένων, όσο και κυρίως από τη Ζακυνθινή κοινωνία, άκρως επιτυχημένο, λαμβανομένων υπόψη των χαλεπών συνθηκών που επικρατούν και στο χώρο της δημόσιας υγείας.

Τέλος, απευθυνόμενοι σε όσους παίζουν μικροπολιτικά παιχνίδια θέλοντας να καπηλευτούν αυτό το μεγάλο έργο, τους λέμε ότι το νέο Νοσοκομείο Ζακύνθου ανήκει στον Έλληνα φορολογούμενο και μόνον, ο οποίος το έχτισε με τον ιδρώτα του. Οι πολιτικοί και οι υπηρεσιακοί παράγοντες έπραξαν απλά ότι επίτασσε το καθήκον τους ή η υπηρεσιακή τους κατάσταση, λαμβάνοντας μάλιστα παχυλούς μισθούς για να πράξουν τούτο.

Ζάκυνθος, 30-3-2012

Λευτέρης Διον. Γιαννάτος

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *