Κοινωνία

Ο συνδυασμός ΑΝΑΔΡΑΣΗ συνάντησε τις γυναίκες!

Έμφαση στην κοινωνική πολιτική με νέους Παιδικούς Σταθμούς

Συνάντηση με το γυναικείο πληθυσμό για να ακούσει τα προβλήματα που υπάρχουν πραγματοποιήσει το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ο συνδυασμός ΑΝΑΔΡΑΣΗ και ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Αγαλιανός.

Η συνάντηση έγινε στην αίθουσα της Λέσχης «Ο Ζάκυνθος» και στην αρχή ο υποψήφιος Δήμαρχος είπε ότι πετυχημένοι στην αυτοδιοίκηση είναι όσοι αφουγκράστηκαν τα προβλήματα της κοινωνίας και προσπάθησαν να τα λύσουν.

«Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα κι εμείς είμαστε ένας καθαρά αυτοδιοικητικός συνδυασμός. Είμαστε δοκιμασμένοι και θέλουμε να κριθούμε για την πορεία μας» είπε ο κ. Αγαλιανός ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στα προβλήματα των γυναικών και είπε ότι ο ρόλος τους σήμερα είναι πολύπλοκος και καθοριστικός.

Σαν εκπαιδευτικός που διετέλεσε για πολλά χρόνια στο σχολείο ο κ. Αγαλιανός σημείωσε πως τα παιδιά καθρεφτίζουν την αγωγή που έχουν πάρει από το σπίτι τους.

Για την εργαζόμενη γυναίκα ανέφερε πως πρέπει να βοηθηθεί με περισσότερους Παιδικούς Σταθμούς και εκπαιδευτικά προγράμματα, ενώ δεν ξέχασε να συμπληρώσει ότι οι Σταθμοί πρέπει να λειτουργούν και το καλοκαίρι.

«Οι πιο πολλοί δεν έχουν γνώση τι σημαίνει αυτοδιοίκηση. Όμως όσοι υπηρέτησαν το θεσμό γνωρίζουν πως ο Δήμος μπορεί να δώσει πολλά πράγματα στους πολίτες. Για το νοσοκομείο μπορεί ο Δήμος να μη έχει αρμοδιότητα αλλά εμείς θα ενδιαφερθούμε, είτε αρέσει αυτό είτε δεν αρέσει. Θα το αντιμετωπίσουμε γιατί είναι θέμα της Ζακύνθου. Είναι μεγάλο πράγματα να έχει εμπιστοσύνη στο Δήμο του ο δημότης» κατέληξε ο κ. Αγαλιανός που μετά έδωσε το λόγο στις γυναίκες για να αναπτύξουν τις απόψεις τους και να καταθέσουν τα προβλήματά τους.

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *