Ζάκυνθος

Ο Π. Καμμένος στη Ζάκυνθο για τα εγκαίνια των κομματικών γραφείων

Η Συντονιστική επιτροπή των ΑΝ.ΕΛ. Ζακύνθου συγκλήθηκε  στα υπό σύσταση γραφεία του κινήματος στην περιοχή του Αγίου Παύλου στην πόλη και συζήτησε το θέμα της τελετής των εγκαινίων όπου αναμένεται να παρευρεθεί ο Πρόεδρος του κόμματος Π. Καμμένος.

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του Κωνσταντίνου  Καψάσκη που είναι μέλος της συντονιστικής. Εκεί παρευρέθηκαν ο Αναστάσιος Αντίοχος, πολιτευτής και μέλος της Συντονιστικής, ο Νίκος Γιακουμέλος συντονιστής,  ο Δημήτρης Αρβανίτης πολιτευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, ο Λάζαρος Κυβετός μέλος, ο Νίκος Δημόπουλος μέλος και ο Κ. Καψάσκης.

Συζητήθηκε το θέμα διεκπεραίωσης των διαδικασιών για το άνοιγμα των γραφείων  στο νησί, μετά από την έγκριση της χρηματοδότησης από το κίνημα. Να σημειωθεί ότι παρόλο το χαμηλό ποσοστό των ΑΝ.ΕΛ. στις τελευταίες εκλογές στην Ζάκυνθο το κίνημα και ο Πρόεδρος Πάνος Καμμένος έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το νησί και αναμένεται να το επισκεφθεί  για την τελετή αγιασμού που θα γίνει μετά τα εγκαίνια των γραφείων.

Λόγω  φόρτου εργασίας  των μελών της συντονιστικής έχει  ανατεθεί στον Κωνσταντίνο Καψάσκη η οργάνωση τις πρώτης Γενικής Συνέλευσης των μελών, η οργάνωση των εκλογών της συντονιστικής τον Αύγουστο  και η διεκπεραίωση των διαδικασιών  για το άνοιγμα των γραφείων.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *