Κοινωνία

Ο Πρόεδρος του ΟΔΑΖ Στάθης Μπετίνης στον -Ε- με αφορμή προκαταρκτική έρευνα

Διευκρινίσεις για την προκαταρκτική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη για τον ΟΔΑΖ, έδωσε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Στάθης Μπετίνης, τονίζοντας πως παρά τα όσα διακινούνται από «άρρωστα μυαλά» εδώ και σχεδόν 2,5 χρόνια, προσβάλλοντας το έργο που επιτελείται από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας, η έρευνα αφορά αποκλειστικά και μόνο περιπτώσεις προσωπικού που εργάστηκε με την καταβολή εργοσήμου.

Σύμφωνα με όσα επιβεβαίωσε και ο κ. Μπετίνης, τόσο ο ίδιος όσο και μέλη της απερχόμενης διοίκησης έχουν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις στην Πταισματοδίκη, μετά από εισαγγελική παραγγελία και αυτή η διαδικασία θα γίνει την προσεχή Παρασκευή.

«Πριν από 2,5 χρόνια, με βάση φημολογία άρρωστων μυαλών γράφονταν και ακούγονταν πως γίνονταν ανακρίσεις επί ανακρίσεων για τα πάντα. Αυτή η διαδικασία περατώθηκε και τα αρρωστημένα μυαλά δεν δικαιώθηκαν σε τίποτα. Τα μέλη του νυν και του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου, καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για την πρόσληψη προσωπικού με τη διαδικασία του εργόσημου και μόνο για αυτό» σημείωσε ο κ. Στάθης Μπετίνης, υπογραμμίζοντας πως η πρόσληψη προσωπικού κάλυψε τις αυξημένες ανάγκες των συμπολιτών μας που περιθάλπονται στον Οργανισμό και ήταν αδύνατο να καλυφθούν από το υπάρχον προσωπικό.

«Υπάρχει δυστυχώς ένα μόρφωμα αχρείων! Εγώ τους καλώ να μου πουν ότι έχουν να μου πουν ενώπιος ενώπιον! Εδώ και 2,5 χρόνια έχουν ελέγξει τα πάντα και από την όλη διαδικασία καλούμεθα να δώσουμε εξηγήσεις μόνο για την υπόθεση απασχόλησης εργαζομένων με εργόσημο. Εμείς καταβάλαμε για αυτό το προσωπικό ασφαλιστικές εισφορές και με αυτό τον τρόπο αντιμετωπίσαμε τα πολύ σοβαρά προβλήματα έλλειψης προσωπικού που υπάρχουν στο εξαιρετικά ευαίσθητο αυτό χώρο» τόνισε μεταξύ άλλων.

M.Π.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *