Ελλάδα

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιάννης Γιαννούλης: Η κυβέρνηση άμεσα πρέπει να επαναδιαπραγματευτεί

Τις απόψεις του για το μετεκλογικό τοπίο εξέφρασε μιλώντας στον –Ε- ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ Γιάννης Γιαννούλης ο οποίος προέταξε την αλλαγή πολιτικής του μνημονίου και το συμφέρον της πατρίδας.

«Η κυβέρνηση άμεσα να επαναδιαπραγματευτεί και να ρυθμίσει όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν αυτό ο μακρύ διάστημα, το προεκλογικό. Είναι μονόδρομος η συνεργασία των κομμάτων και το μήνυμα του λαού ήταν σαφές. Τα κόμματα που θα αρνηθούν να συμβάλλουν στη διάσωση της χώρας θα αναμετρηθούν με την ιστορία. Τώρα είναι ώρα οι πολιτικές δυνάμεις να αποδείξουν γενναιότητα και ομοψυχία που πιστεύω πως θα εκτιμηθεί στο μέλλον. Με την ψήφο τους οι πολίτες έστειλαν μήνυμα για σχηματισμό κυβέρνησης, κι όχι ακυβερνησίας, ώστε η Ελλάδα να κρατηθεί στην ευρωζώνη. Ταυτόχρονα θα πρέπει να αλλάξουμε την πολιτική του μνημονίου όπως αναφέρουν τα προγράμματα των κομμάτων και ειδικά της ΝΔ» ανέφερε ο κ. Γιαννούλης.

Για τις κυβερνήσεις συνεργασίας και το ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ επεσήμανε: «Έχουμε στην Ευρώπη κυβερνήσεις συνεργασίας μακράς πνοής και στην Ελλάδα πρέπει οι πολιτικοί να βάλουν στην άκρη τα προσωπικά τους και να δουν το συμφέρον της πατρίδας και μάλιστα έμπρακτα. Καλό θα ήταν στην κυβέρνηση να είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος θα έπρεπε να βάλει νερό στο κρασί του και να συνεργαστεί. Δεν μπορεί να δηλώνει ότι θα είναι μια πανίσχυρη αντιπολίτευση και η νέα κυβέρνηση θα κριθεί από την πολιτική της και όχι από τις διαμαρτυρίες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Χρειάζεται υπευθυνότητα γιατί ο προεκλογικός αγώνας τελείωσε».

Ο κ. Γιαννούλης ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του νέου Βουλευτή Σταύρου Κοντονή και είπε ότι ο τόπος μας αποτελεί ιδιαιτερότητα γιατί εξέλεξε αντικυβερνητικό βουλευτή.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *