Ζάκυνθος

Ο Μίμης Κουρής υποψήφιος Δήμαρχος

Η πρώτη υποψηφιότητα για τις επόμενες δημοτικές εκλογές έγινε γνωστή επίσημα από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ και πρόκειται για τον ακαδημαϊκό Μίμη Κουρή ο οποίος θα ηγηθεί συνδυασμού της κεντροαριστεράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κομματική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ σε συνεδρίασή της την περασμένη εβδομάδα συζήτησε το θέμα με τις υποψηφιότητες και την τακτική που θα ακολουθήσει στις δημοτικές εκλογές και αποφάσισε να συγκροτηθεί συνδυασμός με επικεφαλής τον κ. Κουρή ο οποίος ήταν υποψήφιος Βουλευτής στις τελευταίες εθνικές εκλογές.

Ο ίδιος ο κ. Κουρής με τον οποίο επικοινώνησε ο –Ε-, ανέφερε ότι δεν είναι ώρα ακόμα να μιλήσει δημόσια γιατί υπάρχει πολύ δουλειά που πρέπει να γίνει.

«Θα μιλήσω όταν συγκροτηθεί η δημοτική μας παράταξη και τώρα είμαστε στη φάση της δημιουργίας της. Πρέπει να διασφαλιστούν οι προϋποθέσεις για μια επιτυχή συγκρότηση της δημοτικής κίνησης» επεσήμανε ο κ. Κουρής.

Αυτό το διάστημα βρίσκεται σε εξέλιξη διάλογος και διαπραγματεύσεις με πολλά στελέχη του χώρου της κεντροαριστεράς για να υπάρξει κοινή κάθοδος στις εκλογές της αυτοδιοίκησης.

 

Ο Βουλευτής

Σε δηλώσεις του στον –Ε- ο Βουλευτής Σταύρος Κοντονής επεσήμανε την ανάγκη να συγκροτηθεί ένα ψηφοδέλτιο τίμιων ανθρώπων στο νησί μας για να αναλάβουν τη διακυβέρνηση του Δήμου.

«Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Μίμη Κουρή ως υποψηφίου Δημάρχου της δημοκρατικής παράταξης της Αριστεράς με ένα ευρύ ψηφοδέλτιο τίμιων ανθρώπων που θα βγάλουν τη Ζάκυνθο από το τέλμα στο οποίο έχει περιπέσει, το τέλμα  των χαρατσιών και της καταστροφής που έχει επιβληθεί από τη σημερινή αρχή. Ο κ. Κουρής πιστεύουμε ότι με τη δυναμική της προσωπικότητάς του  θα αποκαταστήσει το κύρος του δημαρχιακού θεσμού  στα επίπεδα που το άφησαν οι  Λάμπρος Ζήβας, Μπούμπης Κεφαληνός και Διονύσιος Πυλαρινός» ανέφερε ο Βουλευτής.

Για τους στόχσους των δημοτικών εκλογών ο κ. Κοντονής είπε: «Πρέπει να συγκροτηθεί ένα ευρύ ανοιχτό δημοκρατικό ψηφοδέλτιο που θα διαχειριστούν τα κοινά και το δημόσιο χρήμα έντιμοι άνθρωποι. Αυτό για μας είναι πολιτικό στοίχημα. Καλούμε κάθε συμπολίτη μας να συμμετέχει ισότιμα στη συγκρότηση αυτού του ψηφοδελτίου . Είναι ψηφοδέλτιο ανάγκης για τον τόπο ένα τίμιο ψηφοδέλτιο που θα πάρει την υπόθεση της Ζακύνθου στα χέρια του».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *