Ελλάδα

Ο Λ. Γιαννάτος καταδικάζει τα επεισόδια του Δημοτικού Συμβουλίου

Ο Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων Λευτέρης Γιαννάτος και το σύνολο των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού «Ιόνιο Αρχιπέλαγος» με ανακοίνωση που εξέδωσαν καταδικάζουν με τον πιο έντονο τρόπο τα, προσβλητικά και ατιμωτικά για την πολιτική ιστορία της Ζακύνθου και για τον Ζακυνθινό πολιτισμό, έκτροπα που συνέβησαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ζακύνθου εις βάρος του Δημάρχου Ζακύνθου Στυλιανού Μποζίκη και των υπολοίπων μελών της παράταξης της πλειοψηφίας.

Η ανακοίνωση του κ. Γιαννάτου αναφέρει τα εξής:

Πάνω απ’ όλα όμως, καταδικάζουμε τους υποκινητές των παραπάνω επεισοδίων, οι οποίοι, όπως πάντα, έτσι και τώρα, συνεχίζουν να κινούνται «πίσω από τις κουρτίνες» υποσκάπτοντας το παρόν και το μέλλον του τόπους μας.

Επίσης, καταγγέλλουμε όσους, ενώ επισήμως καταδικάζουν τα εν λόγω λυπηρά συμβάντα, ταυτόχρονα επιχαίρουν στη μικρή κοινωνία της Ζακύνθου γι’ αυτά.

Τέλος, όσο πλησιάζουμε προς τις βουλευτικές εκλογές, ολοένα και αυξάνονται οι εν Ζακύνθω κομματικοί παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας που υιοθετούν, υποκινούν και επιχαίρουν τις ανωτέρω συμπεριφορές γενικότερης απαξίωσης των πολιτικών θεσμών του τόπου μας. Προφανώς, προσπαθούν να κάνουν πράξη την παροιμία «ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται». Όμως, ο Ζακυνθινός λαός δεν ξεχνά «τους νεκροθάφτες του τόπου μας» και σύντομα θα τους ξαναδείξει ότι έχουν περάσει οριστικά «στο χρονοντούλαπο της ιστορίας».

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *