Ζάκυνθος

Ο Διον. Γουάστωρ υποψήφιος Δήμαρχος

Με ένα λιτό αλλά περιεκτικό κείμενο ανακοινώθηε και επίσημα από τον κ. Διονύση Γουάστωρ η δημιουργία πολιτικής κίνησης με ορίζοντα τις δημοτικές εκλογές του επόμενου έτους.

Η κίνηση που φέρει τον τίτλο του Καλβικού στίχου ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΖΑΚΥΝΘΟΣ δημιουργήθηκε την 1η Ιουνίου του 2013 με “πίστη στις αξίες της δημοκρατίας” και “οράματα για μιαν άλλη Ζάκυνθο”.

Στην διακήρυξη γίνεται ονομαστική αναφορά σε 25 προτάσεις έργων και παρεμβάσεων για την αναβάθμιση της ζωής στο νησί και ξεκαθαρίζεται πως η κίνηση δεν ανήκει σε κανένα κόμμα ή παράταξη.

Μιλώντας αργά χθες το βράδυ στον -Ε- ο κ. Διονύσης Γουάστωρ δήλωσε τα εξής:

Με αυτή την ανακοίνωση προαναγγέλουμε  το ξεκίνημα ενός αγώνα που θα έχει ως κατάληξή του τη μεγάλη αλλαγή στο ύφος, το ήθος και τη νοοτροπία που επικρατεί σήμερα στα δημοτικά πράγματα.

Προαναγγέλλουμε την κάθοδο στις δημοτικές εκλογές με στόχο την διαμόρφωση ενός νέου πολιτισμού στα πολιτικά μας ήθη και να προωθήσουμε τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που έχει ανάγκη ο τόπος για να γνωρίσει καλύτερες μέρες.  Εργα που θα προωθήσουμε με τη συνδρομή συμπολτών μας που διαθέτουν τις ειδικές γνώσεις, το κύρος και το στοιχείο της ανιδιοτελούς προσφοράς.

 

Ποιός είναι ο Γουάστωρ

Ο κ. Διονύσης Γουάστωρ γεννήθηκε στη Ζάκυνθο το 1945. Σπούδασε νομικά στην Ιταλία και εργάστηκε για πολλά χρόνια σε διεθνείς εταρείες, όπως η BAYER AGΕ,  στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα τελευταία χρόνια ζεί στη Ζάκυνθο και είναι ιδρυτής του Συνδέσμου Ελληνορωσικής φιλίας Αλέξανδρος Πούσκιν – Διον. Σολωμός”.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *