Ζάκυνθος

Ο Διον. Γουάστωρ: Επίδειξη φασισμού από την Δημοτική αρχή!

Για φασιστικές πρακτικές από μερίδα της δημοτικής αρχής  έκανε λόγο ο συμπολίτης μας και αντιπρόεδρος της Ν.Ε της ΝΟΔΕ Διονύσης Γούαστωρ αναφερόμενος στην προχθεσινή  επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ζακυνθίων με θέμα τις παρεμβάσεις στην πλαζ του ΕΟΤ.

Ο κ. Γούαστωρ, που συνυπέγραψε πρόσφατα την καταγγελία  της Κίνησης Ενεργών Πολιτών για τις εργασίες που γίνονται στον αιγιαλό, ανέφερε μιλώντας στον -Ε- πως ο Δήμαρχος ουσιαστικά δεν έδωσε καμία απάντηση στην κοινή γνώμη ούτε ως προς το κόστος αλλά ούτε και εά, οι εργασίες πραγματοποιούνται με βάση κάποια μελέτη.

«Είναι δυνατόν μέσα σε μια αίθουσα δημοτικού συμβουλίου, να παρεμβαίνει η Αστυνομία; Θέλω να ξεχάσω όσα είδα να διαδραματίζονται στο δημοτικό συμβούλιο!» ανέφερε αρχικά ο κ. Γουάστωρ και συμπλήρωσε πως καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να δημιουργηθεί διαμάχη ανάμεσα στους πολίτες που αντιδρούν στις εργασίες και στους εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων!

«Είδαμε μια επίδειξη φασισμού από μερίδα της  δημοτικής αρχής και τίποτα παραπάνω! Ο Δήμαρχος δεν απάντησε επί της ουσίας για τίποτα. Κανείς δε διαφωνεί στο να γίνει και τέταρτο και δέκατο τέταρτο γήπεδο. Να γίνεται όμως με σεβασμό στο Νόμο, στους πολίτες, στο Δημοτικό Συμβούλιο και με διαφανείς διαδικασίες! Δεν μπορεί ο Δήμαρχος να βγάζει τρελή την μισή Ζάκυνθο, που βλέπει τις εργασίες να γίνονται στη γραμμή αιγιαλού! Ας έπαιρνε μια απόφαση, ας μας ενημέρωνε για την μελέτη και το κόστος και ας κατασκεύαζε 20 γήπεδα!» σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Γούαστωρ και έκανε λόγο για θλιβερά γεγονότα που δείχνουν έναν ολοφάνερο φασισμό!

«Αυτό δεν είναι Δημοκρατία, αλλά εμφανέστατος φασισμός! Ο κόσμος έχει φτάσει στα όριά του από τις προκλήσεις κάποιων! Ο κ. Κυβετός αναφέρθηκε προσωπικά σε κάποιους και δεν είχε καμία δουλειά! Η πολιτική θέλει ηρεμία και επιχειρήματα, όχι ύβρεις! Όταν υπάρχουν ύβρεις, σημαίνει πως δεν υπάρχουν επιχειρήματα. Ο κ. Κυβετός εξαπέλυσε ύβρεις κατά συγκεκριμένων προσώπων! Είναι δυνατόν, να είμαστε στον 21ο αιώνα και κάποιοι να παίζουν ξύλο, μέσα στο δημοτικό κατάστημα; Σε περιπτώσεις έκρυθμων καταστάσεων ο λαός πρέπει να είναι ενωμένος! Οι πολιτικοί, αντί να ενώνουν τους πολίτες, τους προκαλούν! Τι καλύτερο από το να έβγαινε ο Δήμαρχος, να παραδεχόταν το λάθος του και να κουβέντιαζε το θέμα! Η εποχή των τσάρων έχει περάσει! Άλλωστε ο Δήμαρχος έχει εκλεγεί από την πλειοψηφία των πολιτών! Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα και θα τα βρει μπροστά του!»  σημείωσε ακόμη.

Ειδικά για την κριτική που άσκησε ο Δήμαρχος στην πρωτοβουλία της Κίνησης Πολιτών αλλά και στο γεγονός ότι πίσω από την κριτική που δέχεται, «βλέπει» προσπάθειες κάποιων να τον πλήξουν πολιτικά εν΄όψει των τοπικών εκλογών, ο κ. Γουάστωρ απάντησε:

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *