Ζάκυνθος

Ο Διονύσης Γάσπαρος για το εκλογικό αποτέλεσμα

Απολύτως ξεκάθαρος ως προς τις αιτίες της ήττας  ήταν ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Γάσπαρος, σχολιάζοντας στον –Ε- το εκλογικό αποτέλεσμα στη Ζάκυνθο, που έφερε τον ίδιο και το κόμμα του στη δεύτερη θέση και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από το ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Γάσπαρος, υποστήριξε πως δεν είναι πικραμένος αφού η χαρά για την νίκη της Ν.Δ. σε πανελλαδικό επίπεδο είναι μεγαλύτερη, κατέγραψε μια σημαντική απώλεια ψήφων και από τη Ν.Δ σε τοπικό επίπεδο, ενώ απάντησε με νόημα σε όσους μπορεί να τον «υπονόμευσαν» εκλογικά, πως παραμένει παρών και μπορεί μάλιστα να αξιοποιηθεί από το κόμμα του σε κάποια πολιτική θέση.

«Είμαι χαρούμενος γιατί η Νέα  Δημοκρατία βγήκε πρώτο κόμμα και αυτό σημαίνει πως ο λαός στήριξε την Ευρώπη, το ευρώ και θέλει μια σταθερή Κυβέρνηση και μια σταθερή πορεία! Σε ότι αφορά το Νομό Ζακύνθου, με βάση μια πρώτη ανάγνωση καταγράφω μια σοβαρή μείωση στο Κ.Κ.Ε, στο ΠΑΣΟΚ και οι δυνάμεις αυτές μοιράστηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία. Υπήρχε όμως  και μια ομάδα στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο κ. Γάσπαρος, και ερωτηθείς για το αν τα στελέχη αυτά είχαν πρόβλημα με το πρόσωπό του και τη δική του υποψηφιότητα, απάντησε πως προφανώς είχαν πρόβλημα με τη Νέα Δημοκρατία, αφού η εκλογική μάχη αφορούσε το κόμμα και όχι τα πρόσωπα.
«Έφυγαν πάνω από 1000 Νεοδημοκράτες και αυτό το ήξερα και το υπολόγιζα. Είδα ποιοι συνεργάστηκαν, αλλά πίστευα πως οι ψήφοι που συγκέντρωνα από άλλους χώρους, θα μπορούσαν να ισορροπήσουν τις απώλειες!» σχολίασε ο κ. Γάσπαρος, συμπληρώνοντας πως πήρε ένα μεγάλο ποσοστό και από τις ψήφους που στις 6 Μάη συγκέντρωσε το κόμμα του κ. Μάνου και συγκεκριμένα ο υποψήφιος κ. Γ. Φιλιπποπολίτης.

«Σε αυτή την ανακατανομή, φυσικά δεν είναι καλό να έχεις μια Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή της αντιπολίτευσης! Για αυτό θα πρέπει να απολογηθούν τα στελέχη και όχι ο δημοκρατικός κόσμος. Η ζωή δεν τελειώνει με το να είναι Βουλευτής, εκτός αν είσαι άνεργος! Σημασία έχει ότι υπάρχει μια Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και μπορεί να υπάρχει πολιτική αξιοποίησή μου. Άρα ο κόπος κάποιων πήγε χαμένος! Απλά χάθηκε μια έδρα για τη Ζάκυνθο! Εγώ είμαι ενεργός, δεν κάνω πίσω! Πρέπει να αρχίσει πλήρης ανανέωση για το κόμμα και να παραμεριστούν όσοι κοιτούν το συμφέρον τους! Αυτό το γνώριζα και για αυτό έχω αποδείξεις για τα λεγόμενά μου! Επιμένω και αγωνίζομαι και αν μου ζητηθεί θα είμαι παρών! Θα ήμουν λυπημένος αν ήμουν άνεργος!» σημείωσε και υποστήριξε πως θα γίνει Κυβέρνηση, αν και δεν ξέρει αν θα έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *