Ζάκυνθος

Ο Δήμαρχος στον Αντιπεριφερειάρχη: Σας ενοχλεί η αποκάλυψη των σκανδάλων;

Εμμέσως πλην σαφώς ευθύνες και στον ίδιο τον Αντιπεριφερειάρχη επέρριψε ο Δήμαρχος ο οποίος με ανακοίνωσή του ερωτά τον κ. Μυλωνά αν ενοχλήθηκε από την αποκάλυψη των σκανδάλων με τους τυφλούς μαϊμού που έπαιρναν παράνομα τα επιδόματα την εποχή που ήταν Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος με αφορμή όσα είδαν το φως της δημοσιότητας στα κεντρικά μέσα ενημέρωσης θεωρεί ότι η πολιτική του τιμά τη Ζάκυνθο και την κοινωνία της και δηλώνει δικαιωμένος από αυτά που αποκαλύφθηκαν.

Η απάντηση του κ. Δημάρχου αναφέρει τα εξής:

Συνέντευξη Τύπου έδωσε ο κ. Μυλωνάς, Aντιπεριφερειάρης Ζακύνθου, για να δηλώσει την αντίθεσή του, όχι με όσα προσβάλουν τη Ζάκυνθο, αλλά με το ότι το ξεκαθάρισμά τους πήρε εθνικές διαστάσεις.

Ενοχλήθηκε ο κ. Αντιπεριφερειάρχης με την αποκάλυψη των σκανδάλων που αφορούν στη δημιουργία της στρατιάς των τυφλών στο νησί μας και επί Προεδρίας του στο Νομαρχιακό Συμβούλιο.

Ενοχλήθηκε ο κ. Αντιπεριφερειάρχης με το γεγονός ότι ο Δήμαρχος κατέδειξε στη ζακυνθινή κοινωνία το σαθρό και ηθικά διαβρωμένο πολιτικό – αυτοδιοικητικό – ιατρικό σύστημα, που ο ίδιος υπηρέτησε και το οποίο ενέπλεξε πολίτες στα δίχτυα της διαφθοράς και της διαπλοκής, εκμεταλλευόμενο τις ανάγκες των φτωχών ανθρώπων ή την απληστία εκείνων που αρέσκονται να ζουν εις βάρος των «κορόιδων».

Ο Δήμος Ζακύνθου αισθάνεται δικαιωμένος για την πολιτική που ακολούθησε στο θέμα της προάσπισης των δικαιωμάτων των δημοτών του – πραγματικών δικαιούχων του επιδόματος, που αδικήθηκαν παράφορα επί χρόνια από την παράνομη καταβολή των επιδομάτων σε ‘τυφλούς – μαϊμούδες’, με τη συνενοχή ή την ανοχή της τότε Νομαρχιακής Αρχής, μέλος της οποίας υπήρξε ο κ. Μυλωνάς επί μία τετραετία.

Η παρούσα δημοτική αρχή βρίσκεται κάθετα αντίθετη και πολέμια κάθε φαινομένου διαφθοράς και διαπλοκής. Σ’ αυτό το πλαίσιο, η πολιτική του Δημάρχου τιμά τη Ζάκυνθο και την κοινωνία της.

Είναι καιρός να καταλάβουμε όλοι σε αυτό τον τόπο, ότι κατεστημένα που αδικούν συμπολίτες μας υπέρ άλλων, με στόχο είτε τη νομή και τη διατήρηση της εξουσίας είτε τον παράνομο προσπορισμό οικονομικών οφελών, θα κτυπιούνται από το Δήμο όπου και αν συναντώνται, όσο και αν ενοχλούνται από αυτή την πολιτική κάποιοι οι οποίοι υπηρέτησαν το σαθρό καθεστώς που μας οδήγησε στην καταστροφή και προσέβαλε τη Ζάκυνθο και τους ζακυνθινούς.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *