Ζάκυνθος

Ο Δήμαρχος Στέλιος Μποζίκης απαντά στο Δ. Βαρβαρίγο

Τις δηλώσεις του τέως Βουλευτή Δημήτρη Βαρβαρίγου για  το πρόσωπό του  σχολίασε ο  Δήμαρχος Στέλιος Μποζίκης μιλώντας στο ραδιόφωνο του –Ε- και απαντώντας σε σχετική ερώτηση υπογράμμισε πως ο κ. Βαρβαρίγος, δεν μπορεί να ασκεί κριτική στη δημοτική αρχή για τα χαράτσια, από την στιγμή που ο ίδιος έχει ψηφίσει μέσα στη Βουλή δεκάδες νόμους που επιβάλουν «χαράτσια» στους πολίτες της χώρας.

Θυμίζουμε πως η όλη αντιπαράθεση ξεκίνησε μετά την Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πρόσφατα ο Δήμαρχος  για το σκάνδαλο με τους επιδοματούχους τυφλότητας και την αναφορά του στη στάση του κ. Βαρβαρίγου, που παρά το ότι ήταν Βουλευτής της αντιπολίτευσης και στη συνέχεια της συμπολίτευσης δεν ανέδειξε το θέμα στο βαθμό που θα έπρεπε.

«Ο τέως Βουλευτής δεν απάντησε για την σιωπή του επί επτά χρόνια, όσο ήταν δηλαδή Βουλευτής, πάνω σε αυτό το σοβαρό ζήτημα! Όταν απαντήσει, τότε μπορούμε να κάνουμε κουβέντα. Επίσης, ο τέως  Βουλευτής δεν μπορεί να κατηγορεί εμένα για χαράτσια, την στιγμή που ο ίδιος έχει ψηφίσει τόσα χαράτσια μέσα στη Βουλή! Πως κατηγορεί εμάς για μια απόφαση που αποτελεί παρέμβαση κοινωνικής δικαιοσύνης και σιγά σιγά γίνεται αντιληπτή από την κοινωνία; Ήδη στους λογαριασμούς της ΔΕΗ που έχουν εκδοθεί, φαίνεται αυτό που λέγαμε από την πρώτη στιγμή., ότι το χαράτσι υπολογίζεται στα παλιά τετραγωνικά!» υπογράμμισε ο Δήμαρχος.

Τέλος για την αναφορά του κ. Βαρβαρίγου πως το θέμα των μαϊμού τυφλών τέθηκε από τον δημοτικό σύμβουλο Τιμόθεο Ζώντο και όχι από τον ίδιο το Δήμαρχο, ο οποίος στη συνέχεια βγήκε μπροστά, ο κ. Μποζίκης απάντησε:

«Προφανώς είναι προς τιμήν του κ. Ζώντου που έφερε το θέμα στην Οικονομική Επιτροπή και προς τιμήν μου που είμαι συνεργάτης με τον κ. Ζώντο τόσα χρόνια. Θα ήθελα όμως να ενημερώσω τον κ. Βαρβαρίγο, πως πριν γίνει οποιαδήποτε κίνηση από μένα ή οποιοδήποτε δημοτικό σύμβουλο, υπάρχει συνεργασία. Υπήρχε ειλλημμένη απόφαση από όλη την πλειοψηφία να αναδειχθεί το πρόβλημα!»

Σχετικά δε με τη δήλωση του τέως Βουλευτή σε ότι αφορά την στήριξη του κ. Μποζίκη στις επόμενες εκλογές, ο Δήμαρχος Στέλιος Μποζίκης ανέφερε:

«Δεν με αφορά αν θα με στηρίξει ο κ. Βαρβαρίγος. Απευθυνόμαστε στην κοινωνία και όχι σε παράγοντες του τόπου» 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *