Ζάκυνθος

Ο Γ. Γιαννούλης για τις εκλογές: Δεν αποκλείστηκε κανένας στη συγκρότηση του τοπικού ψηφοδελτίου

Στόχος για το νομό Ζακύνθου είναι η κατάκτηση της έδρας δήλωσε μιλώντας στον -Ε- ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ Γιάννης Γιαννούλης ο οποίος απαντώντας σε ερώτημα για την ανανέωση του ψηφοδελτίου είπε ότι υπάρχουν μέσα και νέα πρόσωπα αν θέλει να ψηφίσει ο ζακυνθινός λαός.

«Είναι διαφορετικές αυτές οι εκλογές, πρώτον από το χαρακτήρα τους γιατί είναι πρόωρες και έχουν μικρό διάστημα προετοιμασίας και δεύτερον γιατί γίνονται κάτω από το βάρος της κρίσης και την εφαρμογή του προγράμματος που μας επέβαλαν ΔΝΤ και Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτά είναι τα αρνητικά κατά τη γνώμη μου χαρακτηριστικά. Όσο πλησιάζουμε προς την ημέρα των εκλογών ο καθένας θα κατασταλάζει πού θα δώσει την ψήφο του και ποιόν θα επιλέξει» δήλωσε ο κ. Γιαννούλης και συμπλήρωσε «Ο προεκλογικός αγώνας εκτιμώ ότι θα είναι ήπιος, δεν υπάρχει ο φανατισμός των προηγούμενων εποχών, τόσο από τους πολιτικούς όσο και από τους πολίτες. Αυτό γιατί υπάρχουν προβλήματα που ταλανίζουν τον κόσμο και ο καθένας κοιτάζει πως θα επιβιώσει. Τελευταία σκέψη στη διάρκεια της ημέρας για τον κόσμο  είναι τι θα ψηφίσει».

Για την τελευταία συνεδρίαση στα γραφεία του κόμματος ο κ. Γιαννούλης είπε: «Την περασμένη Παρασκευή είχαμε την πρώτη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα. Μπήκαν οι στόχοι και το πρόγραμμα των εκλογών και κάποια πράγματα έχουν επιμεριστεί με υπεύθυνους κατά τομείς. Ο καθένας θα πρέπει να δώσει τον προσωπικό του αγώνα., πρώτα οι Βουλευτές και μετά τα στελέχη για το καλό της παράταξης και το επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι η κατάκτηση της έδρας και η κατάκτηση αυτοδυναμία αν ο ελληνικός λαός δώσει έγκριση στο πρόγραμμα του Αντώνη Σαμαρά που παρουσιάστηκε στο Ζάππειο».

O Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ζακύνθου Γιάννης Γιαννούλης αναφερόμενος στο ψηφοδέλτιο και τα πρόσωπα που το συγκροτούν είπε: «Η θέση του Αντώνη Σαμαρά ήταν η διερεύνηση για νέα πρόσωπα και η προώθησή τους. Δεν απεκλείσθη κανένας, δόθηκε η ευκαιρία σε όσους ήθελαν να δοκιμαστούν στον πολιτικό στίβο μέσα σε ένα 10ήμερο να το εκφράσουν. Θα θέλαμε κι εμείς άλλες διαδικασίες αλλά έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Σε όλη την Ελλάδα έχει γίνει ανανέωση κατά 50% και στη Ζάκυνθο είναι ανανεωμένο κατά το 1/3. Δύο παλαιά έμπειρα  στελέχη και ένα νέο στέλεχος η Νίκη Τεμπονέρα. Όμως δεν υπήρξε άλλη προσφορά. Επίσης έχει γίνει και κάποιο γκάλοπ τόσο για την έδρα όσο και για τους υποψήφιους, αλλά δεν θα πω τίποτ’ άλλο».

«Ο λαός πρέπει να σκεφτεί με το χέρι στην καρδιά, όλοι έχουμε θιγεί από τα μέτρα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να μεμψιμοιρούμε για το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας. Τι θα συμβεί αν υπάρξει ακυβερνησία μετά τις 6 Μαΐου Πρέπει να υπάρξει μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση η οποία θα διαπραγματευτεί στην Ευρώπη», κατέληξε ο κ. Γιαννούλης.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *