Ελλάδα

Ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας για την ΠΙΝ Π. Μαρκάτος στη Ζάκυνθο

Σε θέση μάχης για τα προσεχείς εκλογές φαίνεται πως μπαίνει ο κομματικός μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας σε τοπικό επίπεδο και στα πλαίσια αυτά, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία της ΝΟΔΕ, παρουσία του Παναγή Μαρκατου, οργανωτικού γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

 

Θέμα της σύσκεψης, την πρωτοβουλία για την οποία ανέλαβε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιάννης Γιαννούλης, ήταν το πρόγραμμα της παράταξης για τα Ιόνια Νησιά και παρά το γεγονός ότι οι συμμετέχοντες διαβεβαίωναν περί του αντιθέτου, είναι σχεδόν σίγουρο πως μπήκε στο τραπέζι και το θέμα των υποψηφιοτήτων.

Το παρόν στην κομματική αυτή σύσκεψη έδωσαν εκτός από στελέχη της ΝΟΔΕ, η πολιτευτής της ΝΔ και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Σάσα Μαλαπέτσα ο δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Κομιώτης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων Δ. Τσιώλης, το νεοεκλεγέν μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου Δ. Μαρκουτσάς, ενώ το παρόν έδωσε και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Χρήστος Άνθης, ο οποίος βρέθηκε στο νησί μας για τις εορταστικές εκδηλώσεις του Πολιούχου μας.

Ο τέως Νομάρχης Ζακύνθου και σημερινός Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας στην ΠΙΝ Παναγής Μαρκάτος, μίλησε στην εφημερίδα μας για την επίσκεψή του στη Ζάκυνθο, ενώ σχολίασε και τις εσωκομματικές αντιπαραθέσεις που το τελευταίο διάστημα επανήλθαν στο προσκήνιο.

«Στο νησί βρίσκομαι με αφορμή την προσπάθεια ολοκλήρωσης του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, εν΄ όψει των επόμενων βουλευτικών εκλογών. Σαν γνώστης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, συμμετέχω στην προσπάθεια με στόχο να γίνει το καλύτερο δυνατόν, στην προσπάθεια για αναπτυξιακά έργα, με βάση τους υφιστάμενους πόρους και την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση» σημείωσε, ενώ για το θέμα των υποψηφιοτήτων σχολίασε:

«Στην συγκεκριμένη συνάντηση δεν τίθεται θέμα επιλογής υποψηφίων προσώπων και θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με το πρόγραμμα. Το επόμενο διάστημα θα τεθεί και το θέμα των υποψηφιοτήτων».

Αναφερόμενος στα αναπτυξιακά έργα που έχει ανάγκη η Ζάκυνθος, ο κ. Μαρκάτος προέταξε την τουριστική ανάπτυξη, υποστηρίζοντας πως έργα όπως η μαρίνα και η προβλήτα θα πρέπει να προχωρήσουν, ενώ επεσήμανε πως θα πρέπει επιτέλους να λυθούν και στοιχειώδη προβλήματα, όπως αυτά που αφορούν την αποχέτευση, το ΧΥΤΥ και την ύδρευση.

Τέλος, για τα ζητήματα συνοχής της παράταξης, αλλά και τις αντιπαραθέσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο κ. Μαρκάτος θέλησε να ρίξει τους τόνους υποστηρίζοντας πως οι διαφωνίες και πολλές φορές οι αντιπαραθέσεις, είναι αναμενόμενες και αποτελούν υγιές φαινόμενο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *