Quantcast

Γνώμες

Ο απερχόμενος Δήμαρχος

Εκείνο που δεν κατάλαβε ο απερχόμενος Δήμαρχος είναι η διαφορά του προγραμματισμού των έργων από την διαχείριση της καθημερινότητας. Γι’ αυτό και είχε συχνά συγκρούσεις με όσους του επεσήμαναν την απολύτως αναγκαία διαδικασία της αποκομιδής των απορριμμάτων και της πεζής καθαριότητας, γιατί η εικόνα της πόλης και του νησιού ολόκληρου εξαρτάται και θα εξαρτάται από την εργασία των ανθρώπων που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε αυτό τον τομέα.

Τώρα λοιπόν που ήλθε το πλήρωμα του χρόνου και καθώς συχνά – πυκνά ο –Ε- είχε αντιπαραθέσεις με τον κ. Παύλο Κολοκοτσά, πρέπει να αναφέρουμε ότι μοναδικό κίνητρο της κριτικής μας ήταν η αγάπη για τον τόπο μας. Μια κριτική που συνεχώς επεκτεινόταν και στους αυτουργούς αυτής της κατάντιας που είναι οι κάτοικοι και συντοπίτες μας.

Ωστόσο ο πρώτος δημότης είχε την πολιτική ευθύνη για να διατηρεί το νησί μας ευπρεπές, όπως επίσης είχε και την πολιτική ευθύνη των επιλογών του σε πρόσωπα.

Μπορεί ο Δήμαρχος να έβαλε κατά των μέσων ενημέρωσης αλλά εμείς επιθυμούμε να δια-χωρίσουμε τη θέση μας και να δηλώσουμε δημόσια στους αναγνώστες μας και όλους τους Ζακυνθινούς ότι δεν ήταν κανένας στο απυρόβλητο γιατί επιβάλλεται η κριτική και μάλιστα η σκληρή αλλά ανιδιοτελής, να δίνει τη δυνατότητα στα πολιτικά πρόσωπα να βελτιωθούν. Αν και είναι πολλοί οι τομείς που μπορούμε να ασχοληθούμε, εστιάζουμε στην καθαριότητα γιατί αυτά τα χρόνια η διασπορά των απορριμμάτων από τη μία άκρη του νησιού στην άλλη ξεπέρασε κάθε όριο.

Όσο για τα έργα ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων στο Λίβα, αφού έχουν μπει σαν “το νερό στ’ αυλάκι”, είναι μια καλή μαγιά για τη νέα δημοτική αρχή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *