Ελλάδα

Ο Αντιπεριφερειάρχης για την ΕΤΙΝ και την έκθεση του Λονδίνου

Τα όσα επισημάνθηκαν δημόσια από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ξενοδόχων Πλάνου Θεόδωρο Κολπονδίνο σχετικά με την «ηγεμονική» τάση που επέδειξε η Κέρκυρα στο Λονδίνο και τις προσπάθειες που έκανε για να …επιβληθεί κατά κάποιον τρόπο απέναντι στα υπόλοιπα νησιά που διαφημίζονταν στο περίπτερο της ΠΙΝ, σχολίασε μιλώντας στον –Ε- ο Αντιπεριφερειάρχης.

Ο κ. Μυλωνάς επεσήμανε πως πράγματι ο Δήμαρχος της Κέρκυρας Γ. Τρεπεκλής, κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της ΕΤΙΝ έθεσε θέμα για την παραχώρηση του μεγαλύτερου χώρου του περιπτέρου που θα στηθεί στην έκθεση του Λονδίνου στην Κέρκυρα, αλλά το αίτημα αυτό δεν έγινε αποδεκτό.

Σε ότι αφορά τελικά την εικόνα που υπήρχε κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ο κ. Μυλωνάς υπογράμμισε πως κάθε Δήμος, εφόσον το επιθυμεί μπορεί να κάνει με δικό του κόστος ξεχωριστή διαφημιστική προβολή. Μάλιστα υπονόησε πως εφόσον ο Δήμαρχος της Κέρκυρας ταξίδεψε στο Λονδίνο και συμμετείχε στην έκθεση, φυσικό ήταν να κάνει ότι μπορεί προκειμένου να αναδειχθεί περισσότερο ο συγκεκριμένος προορισμός. «Αν κάποιος Δήμος θέλει να προβληθεί με τεράστιες αφίσες και χορευτικά συγκροτήματα, κανείς δεν μπορεί να τον εμποδίσει.

Η Περιφέρεια δεν είναι πατερούλης της Α/βάθμιας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και υπάρχουν διαφορετικοί αλλά και παράλληλοι ρόλοι και στην τουριστική προβολή» σημείωσε ακόμη ο κ. Μυλωνάς, διευκρινίζοντας όμως πως το περίπτερο της ΕΤΙΝ «ανήκε» σε όλα τα νησιά.

Τέλος ο κ. Μυλωνάς, θέλησε να διαχωρίσει τη θέση του Περιφερειάρχη για τον οποίο είπε πως δεν έχει δώσει δείγματα για διακρίσεις μεταξύ των νησιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *