Κοινωνία

Ο Αλέκος Παρίσης κέρδισε ξανά την ΠΕΔΙΝ

Άνετη επικράτηση και χωρίς να υπολογιστεί η αποχή των μελών της παράταξης Υδραίου για τον Αλέξανδρο Παρίση, πρώην δήμαρχο Κεφαλονιάς, στη συγκρότηση του νέου Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ιονίων Νήσων.

Ο κ. Παρίσης, με 9 ψήφους στους 21, κατέκτησε τη θέση του προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΕΔΙΝ για τα επόμενα 4 χρόνια με αντιπρόεδρο τον πρώην δήμαρχο Κέρκυρας Γιάννη Τρεπεκλή, γραμματέα τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κέρκυρας Κώστα Γρηγορόπουλο και μέλη τον δήμαρχο Νότιας Κέρκυρας Κώστα Λέσση και το δήμαρχο Ιθάκης Διονύση Στανίτσα.

Υποψηφιότητα έθεσε ο πρώην δήμαρχος Λευκάδας Κώστας Δρακονταειδής, λαμβάνοντας τρεις ψήφους, ενώ ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννης Πιέρρης δήλωσε πως ψήφισε λευκό.

Από τη διαδικασία απείχε η δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου και οι σύμβουλοι που στήριξαν το συνδυασμό της οι οποίοι εξέδωσαν γραπτή δήλωση όπου καταγγέλλουν τη διαδικασία ως μη νόμιμη και εξαπολύουν πρωτοφανή επίθεση κατά των υπολοίπων αυτοδιοικητικών παραγόντων, δημάρχων, πρώην δημάρχων και δημοτικών συμβούλων, κάνοντας λόγο για «Περιφερειακή Ένωση Δήμων βγαλμένη από τις πιο μαύρες σελίδες του παρελθόντος που συνιστά όνειδος για το αυτοδιοικητικό κίνημα»!

Πηγή φώτο: corfutv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *