Ζάκυνθος

Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος ο Νικήτας Σπίνος

Αύριο η πρώτη συνέντευξη τύπου του Δημάρχου

Με την τελετή της ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβούλου Νικήτα Σπίνου που έγινε χθες στις 12 το μεσημέρι στο Δημαρχείο, έκλεισε το κενό που άνοιξε η παραίτηση του Αντιδημάρχου Βασίλη Πρασσά στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η τελετή ολοκληρώθηκε σε είκοσι λεπτά και ο Δήμαρχος έκανε δηλώσεις αναφορικά με όσα σχολιάζονται στην κοινή γνώμη για την παραίτηση του Αντιδημάρχου και Δημοτικού Συμβούλου της πλειοψηφίας Β. Πρασσά.

«Μετά την παραίτηση του κ. Πρασσά ορκίστηκε ο πρώτος επιλαχών Νικήτας Σπίνος και θεωρώ ότι ο κ. Σπίνος είναι άξιος για τη θέση που αναλαμβάνει και πιστεύω πως θα συνεχίσει την επιτυχή πορεία του παραιτηθέντος Αντιδημάρχου» ανέφερε ο Δήμαρχος.

Για τις φήμες που θέλουν να υπήρξαν προβλήματα μεταξύ του κ. Αρετάκη και του κ. Πρασσά, ο Δήμαρχος δήλωσε: « Θέλω να τονίσω ότι δεν υπήρξε καμία διαφωνία ή μεταξύ μας σύγκρουση αλλά ο κ. Πρασσάς για δικούς του προσωπικούς λόγους που είναι κατανοητοί και αφορούν την υγεία του, παραιτήθηκε των υποχρεώσεών του. Όμως στην παραίτησή του αναφέρει πως θα είναι δίπλα στο Δήμο όπου και όπως μπορέσει».

Εν τω μεταξύ αύριο το μεσημέρι θα παραχωρηθεί η πρώτη συνέντευξη τύπου του Δημάρχου στο γραφείο του και εκεί θα απαντήσει σε σειρά ζητημάτων που έχουν ανακύψει ώστε να ενημερωθεί η κοινή γνώμη της Ζακύνθου.

Ermisnewsroom/Αγγελική Ξενόφου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *