Ζάκυνθος

Οργισμένη ανακοίνωση της ΝΟΔΕ για ιδιοτελή δημοσιεύματα

Με παρέμβασή της η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΝΔ και με αφορμή δημοσιεύματα για την ανάδειξη των υποψηφίων Βουλευτών, στιγματίζει τη συμπεριφορά «κάποιων» που για ιδιοτελείς σκοπούς – όπως υποστηρίζει – παραπλανούν την κοινή γνώμη ενώ κάνει γνωστό ότι σύντομα ο Πρόεδρος θα αποφασίσει μαζί με τα όργανα του κόμματος ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι. Η ΝΟΔΕ κάνει λόγο για «αποκάλυψη της πολιτικής διαπλοκής» που φάνηκε στην πράξη και για αποκάλυψη σεναρίου που ξεκίνησε πριν από τις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Με αφορμή δημοσιεύματα του τοπικού τύπου σχετικά με τη σύνθεση του ψηφοδελτίου της Ν.Δ για τις επικείμενες Βουλευτικές εκλογές και τις προσπάθειες ορισμένων κύκλων που για ιδιοτελείς σκοπούς και προσωπικές επιδιώξεις, προσπαθούν να δημιουργήσουν σύγχυση στην κοινή γνώμη, τους γνωρίζουμε ότι πολύ σύντομα θα αποφασίσουν ανεπηρέαστα τα όργανα και ο Πρόεδρος του κόμματος για την σύνθεση του ψηφοδελτίου.

Όσοι επιχειρούν να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη με δήθεν σκέψεις και προβληματισμούς της ηγεσίας του κόμματος για να τεκμηριώσουν τους δικούς τους ανύπαρκτους ισχυρισμούς, τους λέμε ότι αυτές είναι παλαιοκομματικές νοοτροπίες και ξεπερασμένες πρακτικές, που δεν αγγίζουν τους πολίτες και τα καθημερινά προβλήματά τους.

Τελικά αποδείχτηκε και στην πράξη η πολιτική διαπλοκή και αποκαλύφθηκε επισήμως το σενάριο που ξεκίνησε πριν τις τελευταίες Δημοτικές εκλογές.

Φυσικά ήταν κοινό μυστικό και η κοινωνία της Ζακύνθου γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *