Ζάκυνθος

Ολοσχερώς κάηκε μονοκατοικία στην οδό Λισγαρά

 

Ολοσχερώς καταστράφηκε μονοκατοικία στην οδό Λισγαρά, στην Πόλη της Ζακύνθου και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή πίσω από την Εκκλησία της Φανερωμένης, από πυρκαγιά που ξέσπασε τη νύχτα της περασμένης Τρίτης στο εσωτερικό του σπιτιού.

Οι φλόγες που ξεκίνησαν από το σαλόνι για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, γρήγορα επεκτάθηκαν στο υπόλοιπο σπίτι ενώ τα μέλη της οικογένειας των αλλοδαπών που διαμένει εκεί, την ώρα που ξέσπασε η φωτιά κοιμόνταν στα κρεβάτια τους. Η φωτιά ξεκίνησε από το μπροστινό μέρος του σπιτιού (προς την οδό Λισγαρά) και οι ένοικοι του σπιτιού κατάφεραν ευτυχώς να διαφύγουν από την πίσω αυλή χωρίς να κινδυνεύσουν.

Η πυροσβεστική υπηρεσία έσπευσε στο περιστατικό αρχικά με δύο οχήματα και 4 άνδρες, ενώ στην συνέχεια συνέδραμαν στην επιχείρηση άλλο ένα όχημα με δύο άνδρες. Στην επιχείρηση έδωσε το παρόν και ο Διοικητής της Υπηρεσίας.

Η φωτιά δεν επεκτάθηκε στα γύρω σπίτια, ωστόσο από τις φλόγες υπέστησαν σοβαρή ζημιά δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα επί της οδού Λισγαρά και μάλιστα το ένα ανήκε στους ενοίκους του σπιτιού!

Όπως προαναφέρθηκε από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς το εσωτερικό του σπιτιού δηλαδή τα έπιπλα, οι ηλεκτρικές συσκευές, τα ρούχα, οι κουρτίνες κ.α. ενώ το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής έχει αναλάβει την προανάκριση προκειμένου να διαπιστωθούν τα πραγματικά αίτια της φωτιάς.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *