Κοινωνία

Οι υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Σε εκδήλωση που έγινε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε αίθουσα του ξενοδοχείου Παλατίνο παρουσιάστηκαν οι πρώτοι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Επτανησιακή Πρωτοβουλία» του ΚΙΝΑΛ που κατέρχεται στις εκλογές στην Περιφέρεια ιονίων Νήσων.

Επικεφαλής θα είναι ο Αλέξανδρος Αλεξάκης ο οποίος στην ομιλία του είπε ότι πρέπει να δώσουν ελπίδα στην κοινωνία που μαστίζεται τα χρόνια της κρίσης και υποσχέθηκε πως θα δουλέψει με πάθος για το συμφέρον των νησιών μας.

«Βρίσκομαι σήμερα στο νησί της ιστορίας, των δημιουργών που εμπνεύστηκαν από τη γαλλική επανάσταση και το πνεύμα του διαφωτισμού για να εκφράσω τη βαθιά αγωνία, την ελπίδα και την πίστη μου για το νέο που γεννιέται στα Επτάνησα, να διατυπώσω τη νέα πρόταση για μια προσπάθεια που φιλοδοξεί να πάει τη ζωή μας πιο μπροστά, να δώσει διέξοδο και προοπτική στις ανάγκες της νέας γενιάς. Νιώθω απόψε χαρούμενος, δυνατός και αισιόδοξος γιατί κλείνει σήμερα ένας κύκλος δράσης μας στην κοινωνία των Επτανήσων με την ολοκλήρωση της παρουσίασης του πρώτου μέρους των ψηφοδελτίων της “Επτανησιακής Πρωτοβουλίας”. Από σήμερα είμαι βέβαιος για τη μεγάλη νίκη στις περιφερειακές εκλογές της 26ης του Μάη. Είναι εδώ σήμερα η κοινωνία της Ζακύνθου. Η Ζάκυνθος, ο Βασιλικός, ο Λαγανάς, το Αργάσι, το Κερί, οι Βολίμες, το Καταστάρι, ο Αλικανάς κάθε χωριό, κάθε γωνιά αυτού του νησιού δήλωσε τη στήριξή του και σηματοδότησε μια νικηφόρα πορεία, που βασίζεται στο μεγάλο ανθρώπινο δυναμικό μας, που συγκροτεί τη μεγάλη δύναμη των Επτανήσων» είπε ο επικεφαλής.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΚΙΝΑΛ στα Ιόνια νησιά είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος και μέλος του τομέα τουρισμού. Ο Αλ. Αλεξάκης, τα τελευταία χρόνια, έχει έντονη δραστηριότητα στα κοινά της Κέρκυρας, έχει υπάρξει γραμματέας του ΠΑΣΟΚ σε επίπεδο νομού, ενώ, είχε κατέλθει και στις βουλευτικές εκλογές του 2015 ως υποψήφιος με το ΚΙΔΗΣΟ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ισμήνη Μώρου.

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι που ανακοινώθηκαν είναι:

Βαρδακαστάνη Αθηνά, Οδοντίατρος. Πτυχιούχος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στις αισθητικές αποκαταστάσεις δοντιών.

Κακολύρη Σταυρούλα (Ρούλα), Αγρότισσα. Μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαχαιράδου.

Κομιώτης Γιάννης, Οικονομολόγος. Διευθυντής οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου Ζακύνθου. Πρώην Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου.

Μάνεσης Καράμπας Ιωάννης – Διονύσιος, Πρόεδρος του σωματείου “Ποπολάροι” των Ατόμων με αναπηρία Ζακύνθου. Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με αναπηρία Ζακύνθου “Ο Φιλόξενος”. Δημοτικός Υπάλληλος. Άνθρωπος με τεράστια κοινωνική προσφορά στον τόπο του.

Μποτώνης Διονύσης, Συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος. Πρώην υποψήφιος Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ Ζακύνθου.

Α.Ξ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *