Κοινωνία

Οι υποψήφιοι σε αυτές τις εκλογές ξέχασαν να περάσουν από τα Καμίνια (φώτο)

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΛΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Η φετινή τουριστική περίοδος βρήκε τα Καμίνια στην ίδια και χειρότερη κατάσταση, αφού οι δρόμοι δεν είναι κατάλληλοι για τη διέλευση των κατοίκων και των τουριστών και χρειάζονται πάραυτα επισκευή.

Η περιοχή των Καμινίων ήταν ο προσφιλής τόπος των υποψηφίων Δημάρχων σε κάθε προεκλογική περίοδο, αλλά σε αυτές τις εκλογές δεν συνέβη ούτε το συνηθισμένο!

Σε άθλια κατάσταση οι δρόμοι από τους οποίους διέρχονται οι τουρίστες


Η τουριστική περίοδος έχει ξεκινήσει, δεκάδες και εκατοντάδες τουρίστες διέρχονται από τα στενά δρομάκια πρωί και μεσημέρι αφού οι περισσότεροι χρησιμοποιούν τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ για τις μετακινήσεις τους, όμως οι δρόμοι είναι εντελώς ακατάλληλοι.

Επικίνδυνα φρεάτια και εργασίες εκσκαφής στο δρόμο

Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται ότι οι δρόμοι έχουν υποστεί εκτός από τη φυσική φθορά και κάποιες ζημιές από εκσκαφές που έχουν γίνει, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολοι στη διάβαση αλλά και επικίνδυνοι.

Σε ένα συγκεκριμένο σημείο και μάλιστα πολυσύχναστο, έχουν γίνει παρεμβάσεις και τμήμα του οδοστρώματος είναι σκαμμένο ενώ στο πλάι του δρόμου έχουν ανοιχτεί μικροί χάνδακες.

Σε άλλα σημεία υπάρχουν φρεάτια άκρως επικίνδυνα για τους περαστικούς και γενικά η εικόνα είναι απαράδεκτη για τους κατοίκους που ζουν εκεί αλλά και για τους περαστικούς τουρίστες. Πάντως αν και είμαστε στο τέλος της προεκλογικής περιόδου οι υποψήφιοι δεν πήγαν σε αυτές τις γειτονιές.

Δείτε φωτογραφίες από τα Καμίνια σήμερα:

ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΞΕΝΟΦΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *