Quantcast

Γνώμες

Οι Αυγουστιάτικες διακοπές μας!

Για δύο εβδομάδες θα “χαθούμε”. Δεν ξέρουμε πόσο θα σας λείψουμε, αλλά είναι βέβαιο πως και για μας δεν είναι εύκολη υπόθεση η αλλαγή των καθημερινών συνηθειών μας.

Τι να κάνουμε όμως, τις χρειαζόμαστε αυτές τις διακοπές.

Και ο Αύγουστος είναι ο καλύτερος μήνας για να ξεκόψουμε λίγο από την καθημερινότητα.

Η αίσθηση ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα που μας έχουν λείψει και η διάθεση για περισσότερη αύρα ελευθερίας, “γεμίζει” από τώρα τις “μπαταρίες” μας.

Αύγουστος λοιπόν με περισσότερο ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή μας κι αυτό ίσαμε την Κυριακή 18 Αυγούστου, όταν θα ξαναπιάσουμε πάλι το μολύβι, (το laptop σωστότερα) για να παλέψουμε ξανά με τις αντιφάσεις, τα αδιέξοδα και τις προκλήσεις της δημόσιας ζωής μας.

Δεν είμαστε πορομένοι με το επάγγελμα αυτό αλλά όπως και να το κάνουμε, μέσα στα ατέλειωτα 16ωρα “εργασίας και χαράς” υπάρχουν πολλά απρόοπτα και ανομολόγητα που μας συμβαίνουν.

Αν μπορούσαμε να γράψουμε και να διαβάσετε όσα μαθαίνουμε, δεν ξέρω πόσες χιλιάδες λέξεις θα χρειαζόταν να αποδώσουμε, παραπάνω, την ημέρα. Αυτή άλλωστε είναι η γοητεία με την δουλειά μας.

Μαθαίνουμε πολλά και γράφουμε λίγα. Το φίλτρο της επαγγελματικότητας δεν μας επιτρέπει να τα λέμε ή να τα γράφουμε όλα. Εσείς όμως μπορείτε να εμπιστεύεστε την κρίση μας ακόμα και για πράγματα που δεν μπορούμε να τα πούμε με το όνομα τους. Καλές διακοπές για όλους μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *