Ζάκυνθος

Οι ανακοινώσεις των υποψηφίων της ΝΔ στη Ζάκυνθο!

Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια της ΝΔ – Ακτύπης, Καλόφωνος και Τετράδη στο ψηφοδέλτιο της Ζακύνθου

Τους 419 υποψήφιους Βουλευτές που θα διεκδικήσουν μια θέση στη νέα Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης η Νέα Δημοκρατία, μετά από πολυήμερη αναμονή.

Μεταξύ αυτών και οι υποψήφιοι για τη Ζάκυνθο που είναι οι γιατροί Ακτύπης Διονύσης και Καλόφωνος Αναστάσιος και η ξενοδόχος Χριστίνα Τετράδη.

Σύμφωνα με την ανάλυση των βιογραφικών των υποψηφίων, έξι στους δέκα υποψηφίους είναι νέα πρόσωπα που δεν έχουν ποτέ στο παρελθόν εμπλακεί στην κεντρική πολιτική σκηνή και θα είναι η πρώτη φορά που θα διεκδικήσουν την ψήφο των Ελλήνων σε εθνικές εκλογές. Στην πράξη, μάλιστα, η ανανέωση αυτή είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή. Και αυτό γιατί αν εξαιρεθούν οι 78 σημερινοί βουλευτές της ΝΔ που διεκδικούν την επανεκλογή τους, από τους 341 «υπολοίπους» υποψηφίους, οι 243 – δηλαδή το 72%- δεν είχε ποτέ στο παρελθόν διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών για το εθνικό κοινοβούλιο .

Σε αυτή την κατηγορία συμπεριλαμβάνονται και οι δύο εκ των τριών υποψηφίων στη Ζάκυνθο.

Τις επίσημες ανακοινώσεις ακολούθησαν τοποθετήσεις των υποψηφίων:

Ανακοίνωση του Διονύση Ακτύπη

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της παράταξής μας Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που μου έκανε να είμαι υποψήφιος βουλευτής Ζακύνθου σε αυτή τη μάχη των εθνικών εκλογών. Κρατήσαμε την παράταξη ζωντανή στη Ζάκυνθο το 2015 και πάλι θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου, για να έλθει η έδρα της Ζακύνθου στη Νέα Δημοκρατία. Εύχομαι καλή δύναμη και καλό και έντιμο αγώνα στους δυο συνυποψηφίους μου.

Ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω την μιζέρια και την οπισθοδρόμηση, την στασιμότητα και το ψέμα το λαϊκισμό και τη μετριότητα.

Ήρθε η ώρα να πάμε την Ελλάδα μπροστά στο δρόμο της ανάπτυξης και της αυτοδυναμίας στο δρόμο της προόδου και της ασφάλειας.

Για καλύτερες ημέρες. Για μια φωτεινή Ελλάδα.

Ανακοίνωση του Τάσου Καλόφωνου

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της παράταξής μας, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη τιμή που μου κάνει να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Υπόσχομαι ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις στο πλαίσιο ενός έντιμου και αξιοπρεπούς προεκλογικού αγώνα ώστε να φανώ αντάξιος της τιμής αυτής.

Θα δώσω τη μάχη για την αρραγή ενότητα της παράταξής μας διατηρώντας τις ήδη άριστες σχέσεις μου με τους συνυποψήφιούς μου, αντιπαρατιθέμενος με τους υποψήφιους των άλλων παρατάξεων στη βάση μόνο πολιτικών επιχειρημάτων.

Με τη στήριξη και τη βοήθεια του Ζακυνθινού λαού, είμαι αποφασισμένος να συμβάλλω στην Πρόοδο και την αναγέννηση του νησιού μας, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους μας, που θα αρχίσει από το βράδυ των εκλογών.

Ανακοίνωση της Χριστίνας Τετράδη

Καλωσορίζω τους συνυποψήφιούς μου στο ψηφοδέλτιο Ζακύνθου της ΝΔ.

Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μένα, να δώσουμε μαζί με τόσο άξιους συναγωνιστές σε ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο, τον αγώνα νίκης και προοπτικής για το νησί μας. Για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, για την ανάπτυξη και την αξιοπρέπεια. Ενωμένοι, ξεκινάμε για το φωτεινό αύριο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *