Ζάκυνθος

Ξεκίνησε το δρομολόγιο του Ionian Queen από Πρίντεζι

Για μια μόλις ώρα παρέμεινε στη Ζάκυνθο το πλοίο Ionian Queen, που έφτασε το πρωί της Τετάρτης στο νησί μας εγκαινιάζοντας την γραμμή από την γειτονική μας Ιταλία προς το νησί μας.

Το πλοίο έδεσε στο λιμάνι και πιο συγκεκριμένα στο μώλο του Αγίου Νικολάου, λίγο μετά τις 9.30 το πρωί και αποχώρησε στις 10.30, καθώς δεν επιβίβασε κανένα επιβάτη από Ζάκυνθο.

Το Ionian Queen που ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας από το λιμάνι του Πρίντεζι, αποβίβασε στο λιμάνι 330 άτομα, 32 Ι,Χ και 3 μοτοσικλέτες, ενώ οι επιβάτες ήταν κατά κύριο λόγο νεαροί Ιταλοί που θα περάσουν τις διακοπές τους σε διάφορες τουριστικές περιοχές του νησιού.

Το πλοίο, μπορεί να έφυγε από το λιμάνι μια ώρα μετά τον απόπλου, ωστόσο την επόμενη Τρίτη θα παραμείνει στη Ζάκυνθο μέχρι τις 18.00 το απόγευμα. Δρομολόγια, όπως είναι γνωστό θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, οπότε και το πλοίο θα φτάνει στις 9.30 το πρωί και θα αποχωρεί στις 6.00 το απόγευμα, μέχρι και την τελευταία Τρίτη του Αυγούστου.

Το δρομολόγιο που ακολουθεί το 200 μέτρων πλοίο είναι από το Πρίντεζι στη Ζάκυνθο και στη συνέχεια στην Πάτρα, την Κεφαλονιά, την Ηγουμενίτσα και τέλος επιστρέφει και πάλι στο Πρίντεζι .

Το πρωτόκολλο του πλοίου είναι για 1700 άτομα και 800 επιβάτες και στόχος είναι ο αριθμός των κρατήσεων να αυξηθεί τις επόμενες εβδομάδες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *