Ζάκυνθος

Ξεκίνησε προανακριτική έρευνα για την κατάσταση στο Νοσοκομείο

Η προανακριτική έρευνα για την κατάσταση στο Νοσοκομείο φαίνεται να έχει ξεκινήσει από την Εισαγγελέα Ζακύνθου και χθες κλήθηκε να καταθέσει ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γιάννης Κομιώτης.

Την ίδια ημέρα οι εργαζόμενοι του ιδρύματος διαδήλωσαν στην είσοδο του ιδρύματος, στο πλαίσιο και της απεργιακής  κινητοποίησης που οργανώθηκε σε όλη την Ελλάδα, ενώ ακολούθησε νέα Γενική Συνέλευση του Συλλόγου των Εργαζομένων και της ΕΝΙΖ.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τον Πρόεδρο του Συλλόγου των Εργαζομένων Ευάγγελο Τσώλα, ο Διοικητής του Νοσοκομείου δεσμεύτηκε ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης πως αν δεν βρεθεί λύση μέχρι και σήμερα θα λάβει απόφαση αναστολής της τακτικής  λειτουργίας του ιδρύματος.

Θυμίζουμε πως σχετική απόφαση αναμενόταν να ληφθεί και πριν από αρκετές ημέρες, όμως δεν ελήφθη υπό την πίεση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας που τόνιζε πως δεν είναι δυνατόν να λαμβάνονται τόσα ακραίες αποφάσεις.

Να σημειωθεί πως αντιπροσωπεία των εργαζομένων επισκέφτηκε χθες στο γραφείο του τον Αντιπεριφερειάρχη Διονύση Μυλωνά, για να τον ενημερώσει για τις εξελίξεις, εν΄όψει και της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα γίνει το Σαββατοκύριακο στη Ζάκυνθο. Οι εργαζόμενοι θα δώσουν το παρόν στην συνεδρίαση και θα ενημερώσουν το Σώμα για την κατάσταση.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *