Κοινωνία

Ξεκίνησε και πάλι η δίκη του 27χρονου: “Τον σκότωσα από αγανάκτηση”- Η απολογία του Αλέξη

Σήμερα στα δικαστήρια της Πάτρας

Με την απολογία του κατηγορούμενου θα ξεκινήσει σήμερα, η τελευταία μέρα της πολύκροτης δίκης του πατροκτόνου της Ζακύνθου, στα δικαστήρια της Πάτρας. Ο 26χρονος Αλέξης θα εξηγήσει ενώπιον του δικαστηρίου, πώς και γιατί σκότωσε τον πατέρα του, διαπράττοντας ένα έγκλημα το οποίο συγκλόνισε την Ελλάδα, τον Ιούνιο του 2018.

Ο νεαρός Αλέξης για μια ακόμη ημέρα, την τελευταία της ακροαματικής διαδικασίας, πέρασε το πρωί το κατώφλι των δικαστηρίων της Πάτρας χειροκροτούμενος από τους συγγενείς και τους φίλους του που είχαν συγκεντρωθεί και σήμερα στο σημείο.

Συγκλονιστική ήταν η απολογία του νεαρού. “Δεν τον σκότωσα εγώ αλλά η αγανάκτηση. Ο ίδιος μου ο πατέρας με ανάγκασε να τον σκοτώσω με τον πόνο και την οργή που μου δημιούργησε με όσα είχε δει και είχα ζήσει” είπε στο δικαστήριο.

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η δίκη με την αγόρευση του Εισαγγελέα και την απόφαση του δικαστηρίου, η οποία ωστόσο δεν έχει οριστικοποιηθεί αν θα βγει μέχρι το μεσημέρι.

Πηγή:
https://www.thebest.gr/article/544871-ton-skotosa-apo-aganaktisi-sugklonise-o-patroktonos-tis-zakunthou-stin-apologia-tou

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *