Ζάκυνθος

Ξαναστήνουμε το ΠΑΣΟΚ και τις οργανώσεις δήλωσε ο Α. Λιαρός

 

Επίσκεψη στη Ζάκυνθο πραγματοποιεί από χθες το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Αντώνης Λιάρος, ο οποίος μίλησε σε συγκέντρωση μελών του κόμματος στα πλαίσια ανασυγκρότησης των οργανώσεων που γίνεται σε όλη τη χώρα. Σε δηλώσεις του, o κ. Λιάρος ανέφερε ότι βρέθηκε στην Ζάκυνθο με πολιτική αποστολή.
«Μετά το Συνέδριο και την εκλογή της νέας κεντρικής πολιτικής επιτροπής και του πολιτικού συμβουλίου έχουν σειρά οι τοπικές οργανώσεις, δημοτικές και νομαρχιακές. Είναι η ώρα να μιλήσουμε με τα στελέχη μας, να βρούμε νέα στελέχη, να αναδείξουμε νέες διοικήσεις στις νομαρχιακές επιτροπές και να εφαρμόσουμε τη στρατηγική μας για να ξαναστήσουμε το κόμμα» επεσήμανε ο κ. Λιάρος.
Παρότι στη χθεσινή συγκέντρωση η συμμετοχή ήταν μικρή, ο κ. Λιάρος επεσήμανε ότι ο στόχος των συναντήσεων είναι να ακούσουν τα μέλη και τα προβλήματα των στελεχών αλλά και της κοινωνίας.
«Γίνεται προσπάθεια ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ μετά από μια δραματική ήττα στις διπλές εκλογές και με την απώλεια της παραδοσιακής σχέσης που είχε το ΠΑΣΟΚ με την κοινωνία. Αυτό πρέπει να το αποκαταστήσουμε και έχουμε όραμα αλλά και τη θέληση να το κάνουμε μέσω μιας ειλικρινής σχέσης με τους πολίτες. Μάθαμε από τα λάθη που κάναμε σε στρατηγικές κινήσεις και ξέρουμε πώς να τα διορθώσουμε» κατέληξε ο κ. Αντώνης Λιάρος.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *