Ζάκυνθος

Ν. Αρετάκης: ”Όποιος μας δημιουργεί προβλήματα, το μόνο που θα κερδίσει είναι η κοινωνική του απαξίωση”

Ανακοίνωση- ”φωτιά” εξέδωσε το πρωί της Κυριακής ο Δήμαρχος Ζακύνθου Νικήτας Αρετάκης σε γνωστό μέσο κοινωνική δικτύωσης. Μεταξύ άλλων αναφέρεται, στην φιλαρμονική του Δήμου, τα όσα συνέβησαν με τους λαθρομετανάστες στη Παναγούλα και τέλος για τους εργάτες που επανήλθαν στην καθαριότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ήμουν ο μόνος υποψήφιος που προεκλογικά εκδήλωσα ότι οι βολεμένοι να μην με ψηφίσουν διότι θα το μετανοιώσουν όπως και συμβαίνει, τώρα δηλώνω ότι όποιος προσπαθήσει χωρίς να με ερωτήσει ως οφείλει με ψευδείς πληροφορίες χρησιμοποιώντας και κομματικές διακρίσεις να μας δημιουργήσει προβλήματα ώστε να μην ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας προς την κοινωνία το μόνο που θα κερδίσει είναι η κοινωνική του απαξίωση.

Δια το κλείσιμο των φιλαρμονικών επειδή στη ζωή μου μιλώ με έργα από το 2007 σε όλες ανεξαιρέτως τις ετήσιες εορταστικές εκδηλώσεις που έκανα στο χωριό μου μετά από δική μου προσωπική πρόσκληση ήταν παρούσα η φιλαρμονική.

Όσον αφορά τις φιλορατσιστικές μου προθέσεις επειδή σεβόμενος την δημοτική περιουσία δεν διέλυσα τους ξενώνες του Δήμου στέλνοντας στρώματα και σκεπάσματα σε ένα ακάθαρτο γυμναστήριο δια να κοιμηθούν μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα για λίγες ώρες οι λαθρομετανάστες ενώ μπορούσαν να εξυπηρετηθούν από τα στρώματα του γυμναστηρίου απαντώ ότι προσωπικά όταν ήμουν φοιτητής πολλές φορές εξ ανάγκης κοιμήθηκα σε παγκάκι στο πεδίον του Άρεως στην Αθήνα και συνιστώ το ενδιαφέρον τους και η ευαισθησία τους να εκδηλώνεται με έργα στον κοινωνικό ρατσισμό που είναι η χειρότερη μορφή ρατσισμού που άνθρωποι δεν μπορούν να πάρουν τα φάρμακα τους.

Όσον αφορά την επαναφορά στις θέσεις της καθαριότητος όσων είχαν προσληφθεί προς τούτο και επί πολλά έτη ασχολούνταν με άλλο αντικείμενο προφανώς με ρουσφετολογικές παρεμβάσεις θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι δίκαιο διότι δεν υπήρξε καμία εξαίρεση και πρέπει να είναι υπερήφανοι διότι με τη δική μου παρέμβαση θα σταματήσουν να είναι υπόδικοι έναντι της κοινωνίας δια το χαλί και την βρωμιά του νησιού.

Ας καταλάβουν μερικοί ότι με την θέληση και έγκριση του δημότη ο Δήμος αλλάζει πορεία

2 σχόλια

  1. Σύμφωνοι,ν αλλάξουμε πορεία.Ομως κανονικά να στρίψουμε το τιμόνι, γιατί αν το στρίψουμε απότομα θα πέσουμε πάλι στα βράχια!!

  2. Δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες ούτε παράνομοι άνθρωποι παρα μονάχα στα σαπισμένα μυαλά σας.
    Θα έπρεπε να ντρέπεται που συγκρίνει κάποιους που έζησαν το διωγμό και τον πόλεμο με το φοιτητιλίκι του.
    Πλέον είναι δήμαρχος, ο μισθός τρέχει, ας αφήσει τις αλτ-δεξιές μπούρδες για τις επόμενες εκλογές.

    https://www.unhcr.org/cy/wp-content/uploads/sites/41/2018/09/TerminologyLeafletGREEK_PICUM.pdf

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *