Quantcast

Γνώμες

Νόμος για τους μεν, αλλά όχι για τους δε!

Σωρεία κλήσεων μοίρασε η αστυνομία ενωρίς το πρωί της Δευτέρας 1η Ιουλίου επειδή τα αυτοκίνητα είχαν σταθμεύσει στη δεξιά πλευρά του δρόμου επί της Φωσκόλου. Δηλαδή είχαν παραμείνει από το προηγούμενο βράδυ (πριν αλλάξει ο μήνας) και το πρωί δεν είχαν μετακινηθεί εγκαίρως προς την αριστερή πλευρά του δρόμου.

Τα περισσότερα οχήματα στα οποία δόθηκαν οι κλήσεις ήταν επισκεπτών, όπως μαρτυρούσαν οι πινακίδες τους.

Βέβαια το ερώτημα δεν είναι γιατί έγινε αυτό, αλλά γιατί δεν έγινε το αντίστοιχο στον ακριβώς παράλληλο δρόμο, δηλαδή την Αλ. Ρώμα…

Γιατί υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά και εκεί δεν ασχολείται κανείς με τις παρανομίες; Βέβαια στην Αλ. Ρώμα ο καθένας τοποθετεί μία απαγορευτική πινακίδα και η αστυνομία δεν γνωρίζει τίποτα…. ή κάνει ότι δεν γνωρίζει…

Όμως σε μια τουριστική περιοχή δεν μπορεί να είναι πρώτη προτεραιότητα να μοιραστούν κλήσεις στους τουρίστες που δεν σηκώθηκαν από τα ξημερώματα για να αλλάξουν θέση στο αυτοκίνητό τους;;; Θα μπορούσε τουλάχιστον να περάσουν οι αστυνομικοί και να ειδοποιήσουν με τη σφυρίχτρα πριν δώσουν την κλήση!

Για την Αλ. Ρώμα έχει να μας πει τίποτα η αστυνομία γιατί όπως βλέπουμε στη φωτογραφία απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση αλλά τα οχήματα είναι σταθμευμένα κανονικά.

Τι τελικά ισχύει;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *