Ζάκυνθος

Νηνεμία πριν την καταιγίδα

Πάντα πριν από μια μεγάλη καταιγίδα, πνέει νηνεμία. Έτσι και στην Νομαρχιακή επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, μια δύσκολη εβδομάδα, με φασαρίες και καβγάδες τελειώνει και μια δύσκολη, νέα, θα αρχίσει.

Απ΄ ότι φαίνεται, στα σκαριά βρίσκεται η συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ζακύνθου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, κομματικά στελέχη βρίσκονται σε συζητήσεις ώστε να συγκεντρώσουν τον απαραίτητο αριθμό υπογραφών για να συγκληθεί το διοικητικό συμβούλιο και να συζητήσουν τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν το μπλε στρατόπεδο.

Ένα από τα καυτά ζήτημα, αυτή την στιγμή, στο εσωτερικό της ΝΟΔΕ, είναι η στήριξη κάποιου ψηφοδελτίου στις εκλογές του επιμελητηρίου. Πολλά ακούγονται στο νησί μας, για στήριξη συγκεκριμένου ψηφοδελτίου αλλά σύμφωνα ασφαλής πληροφορίες, τα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ. έχουν δώσει σαφή εντολή στην ΝΟΔΕ να μην στηρίξει κανέναν υποψήφιο.

Όσο αφορά τον άγριο καβγά του προέδρου της ΝΟΔΕ Γ. Γιαννούλη και του αντιπροέδρου Ν. Τσίπηρα, ο πρώτος δεν θέλησε να δώσει έκταση στο γεγονός και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε χθες το βράδυ μας δήλωσε, ότι δεν μπορεί να ασχολείται με τραμπούκους και πολιτικά ασταθή άτομα και για το καλό της παράταξης δεν πρόκειται να δώσει έκταση στο θέμα.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *