Ζάκυνθος

Νεκρός Τσέχος τουρίστας στο Σχοινάρι!

Τραγικό τέλος είχε η ζωή ενός 32χρονου Τσέχου τουρίστα που έκανε διακοπές στη Ζάκυνθο και ο οποίος κυριολεκτικά γκρεμοτσακίστηκε στα βράχια στο Σχινάρι Βολιμών.

Ο Mixal Hoznour έπεσε από βράχο 90 μέτρων κοντά στο Φάρο στο Σχινάρι και το πτώμα του βρέθηκε μεταξύ ξηράς και θάλασσας από βαρκάρηδες της περιοχής.

Η τραγική αυτή υπόθεση εξετάζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Αλυκών και την Ασφάλεια και από τα μέχρι τώρα στοιχεία εκτιμάται ότι ο θάνατος του 32χρονου οφείλεται σε πτώση και όχι σε αυτοκτονία, όπως φάνηκε αρχικά.

Ο Mixal Hoznour έκανε διακοπές το νησί μας μαζί με τους γονείς του και είχε έλθει στη Ζάκυνθο πριν από μία εβδομάδα. Η οικογένεια έμενε σε ξενοδοχείο στις Αλυκές.

Το μοιραίο συνέβη την Κυριακή και η Αστυνομία ειδοποιήθηκε στη μία το μεσημέρι ενώ λίγο ενωρίτερα είχε ειδοποιηθεί το Λιμεναρχείο και ο λιμενικός σταθμός Βολιμών. Οι βαρκάρηδες ειδοποίησαν ότι είδαν ένα πτώμα που βρισκόταν μεταξύ ξηράς και θάλασσας και ίσως λόγω του κυματισμού είχε μετακινηθεί από τα βράχια.

Στην περιοχή έφθασε σκάφος του λιμενικού που τον μετέφερε στην πόλη και ακολούθως τον πήγαν στο Νοσοκομείο.

Σε ένα σημείο πάνω στο βράχο βρέθηκαν τα παπούτσια του τα οποία είχε βγάλει ίσως για να μπορέσει να περπατήσει καλύτερα πάνω στα βράχια και θα θαυμάσει τη θέα.

Σήμερα η σορός του θα μεταφερθεί στην Πάτρα, στην Ιατροδικαστική υπηρεσία, για νεκροψία και νεκροτομή.

Ωστόσο η αστυνομία στρέφει την έρευνά της σε όλες τις πλευρές για να διαλευκάνει τα αίτια του θανάτου του τουρίστα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *