Ζάκυνθος

Νέος γύρος διαρρήξεων σε ψυγεία καταστημάτων

 

Απανωτά περιστατικά με κλοπές ποτών και αναψυκτικών από ψυγεία καταστημάτων που βρίσκονται στην οδό Αλ. Ρώμα έγιναν γνωστά τις τελευταίες ημέρες και οι παθόντες δήλωσαν στον –Ε- ότι η πολιτεία δεν αρκεί μόνο να επιβάλλει φόρους αλλά πρέπει να προστατεύει τους πολίτες με τις δυνάμεις που διαθέτει. Μάλιστα ζήτησαν να υπάρχει παρουσία της Αστυνομίας και της Δημοτικής Αστυνομίας στην περιοχή.

Την έλλειψη αστυνόμευσης στην οδό Αλεξάνδρου Ρώμα κατά τη διάρκεια της νύχτας, κατήγγειλε μιλώντας στον –Ε- η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λιλή Μπουζιάνου, η οποία έκανε μνεία στα περιστατικά κλοπών που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα στην περιοχή.

Πιο συγκεκριμένα, προχθές το πρωί, ιδιοκτήτης κάβας στον κεντρικότερο εμπορικό δρόμο του νησιού μας, διαπίστωσε πως άγνωστοι είχαν παραβιάσει την κλειδαριά του ψυγείου που υπάρχει έξω από το κατάστημά του και είχαν αδειάσει το περιεχόμενο!

Το ψυγείο ήταν γεμάτο με μπύρες και αναψυκτικά, τα οποία έκλεψαν οι δράστες!

Παρόμοιο συμβάν σημειώθηκε πριν από περίπου 10 ημέρες και σε φούρνο που βρίσκεται σε μια απόσταση λίγων μέτρων πιο πέρα από την κάβα, με τους ιδιοκτήτες να αναφέρουν στον –Ε- πως πλέον δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό αφού κάποιοι έχουν βάλει «στόχο» τις επιχειρήσεις τους και εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι μέσα στη νύχτα στην περιοχή  δεν περνάει ούτε κουνούπι! Αξίζει να σημειώσουμε πως η ίδια επιχείρηση έπεσε θύμα διαρρηκτών δύο φορές μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα.

Ανάλογο συμβάν είχε λάβει χώρα στον ίδιο δρόμο πέρυσι όπου άγνωστοι δράστες πήραν τα αναψυκτικά από σνακ-μπαρ που βρίσκεται κοντά σε κοσμηματοπωλείο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *