Κοινωνία

Νέος Γενικός Διευθυντής, στο STRADA MARINA, στη Ζάκυνθο, ο Γεώργιος Λούις

Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στο γνωστό ξενοδοχείο της Ζακύνθου Strada Marina, ανέλαβε ο κ. Γεώργιος Λούις, γνωστό και πολύπειρο στέλεχος της ξενοδοχειακής βιομηχανίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ιδιοκτήτριας εταιρείας «ΤΥΡΟΓΑΛΑΣ Α.Ξ.Ε.Ε.» και η Πρόεδρος κα. Πηγή Τυρογαλά, καλωσόρισαν τον κ. Λούι, που από τις 22 Ιανουαρίου έφθασε στο νησί και του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Ο κ. Λούις είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και απόφοιτος της Ανωτέρας Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου.

Έως των Οκτώβριο του 2019 διετέλεσε Γενικός Διευθυντής και άνοιξε το κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών Elia Ermou Athens Hotel , έχει μεγάλη προϋπηρεσία για πάνω από 30 έτη σε ξενοδοχεία των Αθηνών και της Ευρώπης όπως Holiday Inn – Intercontinental – Poseidon – Titania, κ.λπ..

Υπήρξε Πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Αθηνών. Το 112 δωματίων και σουϊτών ξενοδοχείο, που είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα του ΞΕΕ για το ελληνικό πρωϊνό, και είναι πιστοποιημένο με green key, διαθέτει εξωτερικό μπαρ και εστιατόριο, καθώς και ένα μοναδικό roof garden, με εκπληκτική θέα στο λιμάνι, την πλατεία Σολωμού και τον λόφο της Μπόχαλης.

To Roof Garden έχει πισίνα, ενώ το μπαρ παραμένι ανοιχτό μέχρι και τις 2:00 τη νύχτα στη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν.

Η έδρα του κ. Λούι, θα είναι η Ζάκυνθος.

Πηγή: money-tourism.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *