Ζάκυνθος

Νέος Αστυνομικός Διευθυντής: Στο επίκεντρο η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας για κατοίκους και επισκέπτες

Από τις 6 Αυγούστου βρίσκεται στο νησί μας ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Τσάτσαρης Θεόδωρος, που από το πρώτο κιόλας δεκαήμερο ανάληψης των καθηκόντων του μπήκε στα … βαθιά και συμμετείχε ο ίδιος προσωπικά σε μια σειρά από επιχειρήσεις και ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία 24ωρα στο Λαγανά αλλά και σε άλλες περιοχές του νησιού. Αποτέλεσμα των επιχειρήσεων ήταν αρκετές συλλήψεις για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, εμπορίου αλλά και οπλοκατοχής.

Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής που μέχρι πρότινος υπηρετούσε στη διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας έχει ήδη συναντηθεί με τον νέο Δήμαρχο Νικήτα Αρετάκη, αλλά και άλλους τοπικούς παράγοντες ενώ πρόσφατα δέχτηκε την επίσκεψη των επιχειρηματιών του τουρισμού.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην εφημερίδα μας υπογράμμισε πως στόχος είναι να εμπεδωθεί το αίσθημα της ασφάλειας σε κάθε κάτοικο του νησιού και τόνισε πως αυτό μπορεί να γίνει με την αξιοποίηση των υφιστάμενων δυνάμεων και την συνεργασία όχι μόνο με τους αστυνομικούς αλλά και όλους τους φορείς του νησιού.

Μ.Π.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *