Ζάκυνθος

Νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ζακύνθου ο Νίκος Ιωαννίδης

Νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ζακύνθου αναλαμβάνει ο ταξίαρχος Νίκος Ιωαννίδης από τη Σπάρτη ενώ ο μέχρι χθες Διευθυντής Αριστείδης Ανδρικόπουλος μετατέθηκε στην Ηλεία. Αυτά έγιναν στα πλαίσια των πρόσφατων κρίσεων που είχαμε στο σώμα της Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο Τοποθετήσεων – Μεταθέσεων.

Ο κ. Ανδρικόπουλος αναχωρεί από το νησί μας και σε επιστολή που έδωσε χθες στη δημοσιότητα καταγράφει αυτά που έγιναν επί των ημερών του και τους στόχους των ενεργειών του που είχαν μοναδικό γνώμονα την αποτελεσματική πρόληψη της εγκληματικότητας

Ο Αστυνομικός Διευθυντής όλο αυτό το διάστημα παραμονής του στη Ζάκυνθο ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή της δουλειάς και δεν πείσθηκε κόπων προκειμένου να υπάρξει αποτέλεσμα.

Στην επιστολή που μας έστειλε πριν την αναχώρησή του σημειώνει:

Ενημερώνω την κοινωνία της Ζακύνθου ότι αυτό το διάστημα των 7 μηνών έδωσα φιλότιμα τον καλύτερο εαυτό μου για να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφαλείας στους πολίτες για την εξυπηρέτησή τους στο μέγιστο βαθμό αλλά και για να καταστεί η ΕΛΑΣ στην περιοχή ένας μηχανισμός αποτελεσματικής πρόληψης και καταστολής της εγκληματικότητας προς όφελος δικό τους.

Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες προς τις αρχές και τους φορείς για ητν καλή συνεργασία τους και να τους διαβεβαιώσω  ότι προσπάθησα στο έπακρο για το καλύτερο της κοινωνίας σε συμπαράταξη μαζί τους.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου όλων των βαθμών και να τους γνωρίσω ότι φεύγω συγκινημένος. Ότι έκανα κατά τη διάρκεια που είχα τα ηνία της Διεύθυνσης, το έκανα με αγάπη προς αυτούς, με ειλικρίνεια, χωρίς εμπάθειες, με γνώμονα το υπηρεσιακό και κοινό συμφέρον, με μία όμως αδυναμία, την αμέριστη εκτίμησή μου σε αυτούς που πρόσφεραν και την αστείρευτη προσπάθεια διόρθωσης  αυτών που προσπαθούσαν να αποφύγουν τις υποχρεώσεις τους.

Τέλος να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένειά μου για την συνεχή απουσία μου από κοντά τους, λόγω της προσήλωσης μου στο υπηρεσιακό καθήκον και να τους ευχαριστήσω παράλληλα για ην συμπαράσταση που μου έδειξαν αλλά και για το στήριγμα και την κατανόηση που μου πρόσφεραν όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *