Ζάκυνθος

Νέες προσαγωγές χθες στην Αστυνομία για τα έργα στον ΕΟΤ

Συνεχίστηκαν και χθες οι εργασίες στην ακτή του ΕΟΤ παρά τις κακές καιρικές συνθήκες και τον έντονο κυματισμό που επικρατούσε λόγω των ισχυρών ανέμων.

Η κατασκευή προχωρά κανονικά και μάλιστα ο Δήμος τποποθέτησε και μία πινακίδα με την οποία ενημερώνει ότι ο χώρος είναι ιδιοκτησία του και κάνει έργα αποκατάστασης.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, έχουν μπει και οι σιδεριές για τη ρίψη του μπετόν αλλά στον εσωτερικό χώρο βρίσκονται έτοιμα προς χρήση και τα σιδερένια πλέγματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες το πρωί η Αστυνομία πήγε στην ακτή του ΕΟΤ και βρήκε τους εργάτες που δούλευαν. Ακολούθησε προσαγωγή τους στην Αστυνομία και λίγο αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι. Εκείνο που δεν έχει γίνει γνωστό από την Αστυνομία είναι αν υπάρχει άδεια για τις εργασίες που εκτελούνται πέρα από το γεγονός ότι τα έργα γίνονται στον αιγιαλό.

Μία ακόμα χρήσιμη πληροφορία είναι ότι η δημοτική αρχή έχει ζητήσει την επαναχάραξη της γραμμής αιγιαλού στην περιοχή και για το λόγο αυτό έχει καταθέσει σχετικά έγγραφα στις αρμόδιες υπηρεσίες.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *