Ζάκυνθος

Νέες κινητοποιήσεις από την ομάδα Ζάκυνθος – Καθαρά Νερά – Συνάντηση σήμερα με τον Λιμενάρχη, ακολουθεί η Εισαγγελέας!

Εκ νέου κινητοποιείται η ομάδα των συμπολιτών μας «Ζάκυνθος Καθαρά Νερά» και ενώ βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού επιθυμεί να βάλει και πάλι όλους τους εμπλεκόμενους προ των ευθυνών τους, τονίζοντας πως το πρόβλημα της θαλάσσιας ρύπανσης δεν έχει ξεχαστεί και οι ίδιοι δεν υποστέλλουν την «σημαία» των αντιδράσεων τους.

Σήμερα το μεσημέρι, αντιπροσωπεία της Ομάδας Ζάκυνθος – Καθαρά Νερά θα συναντηθεί και πάλι με τον Λιμενάρχη Ζακύνθου και όπως προαναγγέλλουν οι ίδιοι μέσω ανάρτησης στην σελίδα τους στο facebook θα ακολουθήσουν επισκέψεις και στην Εισαγγελέα Ζακύνθου.

«Ο χρόνος όλων σας τελείωσε! Η ομάδα θέλοντας να δώσει χρόνο ώστε να κάνουν οι Αρμόδιοι τη δουλειά τους, ίσως σε μερικούς έδειξε “αδυναμία”… ΛΑΘΟΣ!!! Όσοι νομίζουν ότι θα ξεγελάσουν τον κόσμο βγάζοντας όπως όπως την σεζόν, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ!!!

Η ομάδα είναι πλέον πλαισιωμένη από νομικούς, περιβαλλοντολόγους και άλλους επιστήμονες, αλλά και απλούς πολίτες… όπου ετοιμάζουν νέες δράσεις από τοπικό επίπεδο, μέχρι την Ευρωπαϊκή Ένωση! Η αρχή γίνεται από αύριο (σ.σ σήμερα) με προγραμματισμένο ραντεβού στο Λιμεναρχείο στις 13.00 μ.μ.

Η ομάδα καλεί αύριο όσους επιθυμούν να έρθουν μαζί μας να ενημερωθούν και αυτοί.

Θα ακολουθήσει η Εισαγγελία την παρασκευή. Τα επόμενα βήματα είναι εκτός νησιού, με αρχή την Εισαγγελέα Περιβάλλοντος στην Αθήνα. Ιδιαίτερο κάλεσμα κάνουμε σε φορείς όπως π.χ προέδρους συλλόγων Γονέων κ Κηδεμόνων. Δεν αποκλείουμε κανέναν» αναφέρει το δημόσιο κάλεσμα.

Να σημειωθεί πως όλο το προηγούμενο διάστημα γίνονταν καθημερινές αναρτήσεις φωτογραφιών και βίντεο στην σελίδα της ομάδας, που σύμφωνα με τους διαχειριστές αλλά και τους συμμετέχοντες αποδεικνύουν πως παρά το πρωτοφανές κύμα αντιδράσεων, το πρόβλημα της θαλάσσιας ρύπανσης παραμένει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *