Ζάκυνθος

Νέα Κανονιστική και άρση των αδικιών για τα μαγαζιά, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος

Ανακοίνωση του Δημάρχου στη Συνέντευξη Τύπου

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Δήμαρχος την περασμένη εβδομάδα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα της Κανονιστικής που θα ισχύσει για τα μαγαζιά, ενώ προηγήθηκε συνάντηση που είχε με τον Αστυνομικό Διευθυντή.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο κ. Αρετάκης «η Ζάκυνθος πρέπει να σταματήσει να είναι παραγκούπολη και στην κατεύθυνση αυτή θα γίνει νέα Κανονιστική. Δεν είναι δυνατόν να μην μπορούν να περάσουν από τα νάυλον οι γυναίκες με τα καροτσάκια και τα παιδιά τους! Δεν θα καταστρέψουμε τα μαγαζιά αλλά θα τηρήσουμε τη νομιμότητα. Η Δημοτική Αρχή δεν θα κάνει πίσω».

Ο Δήμαρχος είπε πως οι καταστηματάρχες ζήτησαν δικαιοσύνη και να έχουν τραπεζοκαθίσματα σε πεζοδρόμια και πλατείες ανάλογα με τα τετραγωνικά που έχει το εσωτερικό των καταστημάτων τους, δηλαδή το κτίριο.

Ο Δήμαρχος επεσήμανε πως αυτό το θέμα θα τακτοποιηθεί αλλά ζήτησε να ξηλώσουν τα νάυλον γιατί αλλιώς θα μπουν σε μεγάλα έξοδα.

«Συναντήθηκα με τον Αστυνομικό Διευθυντή και μου είπε πως θα είναι δίπλα στο Δήμο για να άρουμε τις αδικίες. Θα κάνουμε νέα Κανονιστική και θα εξασφαλίσουμε καλαισθησία στην πόλη και τη σωστή διακίνηση των δημοτών μας» κατέληξε ο Δήμαρχος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *