Ζάκυνθος

Μπετόν αρμέ η ακτή του ΕΟΤ

Με τη ρίψη δεκάδων κυβικών μέτρων μπετόν ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών που γίνονται στην ακτή του ΕΟΤ για τις οποίες οι ανεπίσημες πληροφορίες λένε ότι αφορούν κατασκευή γηπέδου τένις, αλλά επισήμως τηρείται “σιγή ιχθύος”.

Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν ευρέως αλλά δεν επιβεβαιώνονται ούτε διαψεύδονται επίσημα είναι ότι μέρος των εργασιών γίνεται πάνω στον αιγαλό κατά παράβαση της νομοθεσίας.

Αργά το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής  έφτασαν στην περιοχή τα συνεργεία εργατών και οι μπετονιέρες γνωστής εταιρείας και άρχισαν να ρίχνουν μπετά  μέχρι τη δύση του ηλίου, ενώ στον ίδιο χώρο ήταν παρόντες ο Δήμαρχος και συνεργάτες του.

Το μπετόν έπεσε περιμετρικά της κατασκευής που έχει γίνει, τόσο από την πλευρά της θάλασσας όσο και από την πλευρά κοντά στο δρόμο.

Το πλέον αξιοπερίεργο ήταν ότι καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιων δεν εμφανίστηκε ούτε το Λιμεναρχείο, ούτε η Αστυνομία αλλά ούτε και η Κτηματική υπηρεσία, υπηρεσίες που ευθύνονται για την τήρηση της νομιμότητας και μάλιστα για εργασίες που  γίνονταν μέσα στην πόλη και όχι σε κάποια απόμακρη ακτή.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΡΜΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *