Ζάκυνθος

Μπαίνει στη γραμμή το “Φιορ Ντι Λεβάντε” του Γιώργου Θεοδόση!

 

Εδώ και πολύ μεγάλο διάστημα έχουμε κάνει λόγο μέσα από τις σελίδες του –Ε- για τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στην ακτοπλοΐα, μια περίοδο που οι μετακινήσεις έχουν περιοριστεί αρκετά λόγω της οικονομικής κρίσης και η συμπεριφορά των ταξιδιωτών είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με το παρελθόν.

Παρόλα αυτά, η ακτοπλοϊκή γραμμή Ζακύνθου Κυλλήνης φαίνεται πως συνεχίζει να αποτελεί ένα ελκυστικό πεδίο δραστηριότητας για πολλούς επιχειρηματίες και το γεγονός αυτό επιβεβαιώθηκε πλήρως από την είσοδο της εταιρείας Kefallonian Lines τον περασμένο χειμώνα.

Ραγδαίες αναμένεται να είναι όμως οι εξελίξεις και από την 1η Νοέμβρη, καθώς θεωρείται δεδομένη η δραστηριοποίηση στη γραμμή της εταιρείας Levante Ferries με το πλοίο «Φιορ Ντι Λεβάντε». Η εταιρεία έχει ήδη υποβάλει αίτημα για την πραγματοποίηση τεσσάρων δρομολογίων την εβδομάδα.

Σε περίπτωση δε που δεν υπάρξει καμία αλλαγή με τα δρομολόγια των υπόλοιπων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην γραμμή, από την 1η Νοέμβρη θα πρέπει να αναμένουμε πάνω από δέκα δρομολόγια στη γραμμή.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *