Ζάκυνθος

Με 156 άτομα η πρώτη πτήση της Easy Jet

Την Κυριακή το μεσημέρι είχαμε την πρώτη πτήση της φετινής τουριστικής περιόδου για το νησί μας που έγινε από την αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Easy Jet  και έφερε 156 επισκέπτες από το αεροδρόμιο του Κάτγουικ της Μ. Βρετανίας.

Η ευφορία που διακατέχει όλους για τη φετινή χρονιά είναι προϊόν των πληροφοριών που διαχέονται από όλες τις κατευθύνσεις και ευχή μας είναι να επιβεβαιωθούν στο έπακρο καθώς η χώρα μα αλλά και η ιδιαίτερη πατρίδα μας το έχουν απόλυτη ανάγκη.

Η πτήση της Easy Jet  θα γίνεται κάθε Κυριακή και το επόμενο διάστημα αναμένεται να έχουμε δύο πτήσεις κάθε εβδομάδα.

Το αεροσκάφος έφτασε στις 2.30 στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου και το κακό είναι ότι εκείνη την ώρα τα καιριλκά φαινόμενα δεν ήταν καλά αφού είχαμε συννεφιά και βροχόπτωση. Ωστόσο λίγο αργότερα ο καιρός αποζημίωσε όλους καθώς η συννεφιά έδωσε τη θέση της σε ένα ολόλαμπρο ήλιο.

Η επόμενη πτήση από αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους θα γίνει μεθαύριο Τετάρτη από τη RYAN AIR που έρχεται μετά τις 3 το μεσημέρι από τις Βρυξέλες.

Ο επιχειρηματικός κόσμος και οι αρχές θα πρέπει να μεριμνήσουν εγκαίρως για τα θέματα καθημερινότητας αλλά και για την εξυπηρέτηση των πρώτων τουριστών, όσο λίγοι κι αν είναι. Σημειώνεται ότι φέτος θα έχουμε ενωρίτερα απ’ ότι τα προηγούμενα χρόνια πτήσεις από Μ. Βρετανία, την Ολλανδία, την Πολωνία, τη Ρωσία κλπ.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *