Ελλάδα

Με το όνομα ”ΣΜΥΡΝΑ” θα δρομολογηθεί το νέο απόκτημα της Levante Ferries

Το Σμύρνα θα ενώσει σύντομα τη Μακεδονία και συγκεκριμένα το λιμάνι της Θεσσαλονίκης με τη Σμύρνη

Σμύρνα είναι το νέο όνομα της νέας προσθήκης στο στόλο της Levante Ferries, το οποίο θα αποτελέσει τη γέφυρα μεταξύ της Μακεδονίας και γενικότερα της Βόρειας Ελλάδας και των χωρών των Βαλκανίων, με τα Μικρασιατικά παράλια και συγκεκριμένα με τη Σμύρνη.

Το πρώην Pern (ex. Kopernik) θα βαφτεί στα κίτρινα και θα φορέσει σύντομα τα σινιάλα της νέας του εταιρείας, καθώς εν καιρώ θα αναλάβει να συνδέσει την Ευρώπη με την Ασία, το λιμάνι της Μακεδονικής πρωτεύουσας Θεσσαλονίκης με το λιμάνι της Τουρκίας.

Η Σμύρνα είναι η δωρική εκδοχή της ονομασίας ενός από τα αρχαιότερα λιμάνια στη Μεσόγειο θάλασσα.

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

Με χαρά σας ανακοινώνουμε το όνομα του τελευταίου απoκτήματος της Levante Ferries, πρώην Kopernik, αφιερωμένο σε μια από τις αρχαιότερες πόλεις και λιμάνια της Μεσογείου. H Σμύρνη στη δωρική εκδοχή της ονομασίας της λοιπόν, τη σύγχρονη πόλη της οποίας το πλοίο μας θα συνδέει με τη Θεσσαλονίκη, αφού πρώτα προσαρμοστεί στις standards της εταιρείας! 

Πηγή:
https://arxipelagos.gr/%CE%B7-levante-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B1/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *