Κοινωνία

Με το συνδυασμό του Γ. Αρμένη ο Αντιδήμαρχος Γ. Κόκλας

Με το συνδυασμό του Γ. Αρμένη κατεβαίνει στις εκλογές ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Κόκλας ο οποίος έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση την περασμένης εβδομάδα, όταν ο επικεφαλής ανακοίνωσε νέα ονόματα που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιό του.

Στην ομιλία του ο κ. Κόκλας είπε ότι τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα και ότι η Ζάκυνθος χρειάζεται συνεργασία των πολιτικών προσώπων.

«Βλέποντας ότι η Ζάκυνθος διανύει μία κρίσιμη περίοδο, έκρινα ότι χρειάζεται ένας συνδυασμός από όλο το πολιτικό φάσμα που θα διαχειριστεί το Δήμο υπεύθυνα και σοβαρά» είπε  μεταξύ άλλων ο κ. Κόκλας.

Πριν από δύο ημέρες ασχολήθηκε με την υποψηφιότητα του Αντιδημάρχου του ο κ. Κολοκοτσάς ο οποίος μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση και συγχαίρει τον κ. Κόκλα για τον τρόπο που κινείται πολιτικά.

Ο Δήμαρχος αναφέρει: «Με την ευκαιρία παρουσίασης και ένταξης του Αντιδημάρχου κ. Ιωάννη Κόκλα στο ψηφοδέλτιο του κ. Αρμένη, ο Δήμαρχος Ζακύνθου θέλει να τον συγχαρεί για το ήθος και την ευγένειά του και να τον ευχαριστήσει θερμά για το έργο, που παρήγαγε ως Αντιδήμαρχος ΔΕ Αρκαδίων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και το οποίο θα συνεχίσει μέχρι 31/8/2019, που λήγει η θητεία της παρούσας Δημοτικής Αρχής, κάτι που έχει ζητηθεί από όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, ανεξαρτήτως εάν θα συνεχίσουν να πολιτεύονται ή όχι. Ενδεικτικό του ήθους του κ. Κόκλα αποτελεί και το γεγονός ότι ζήτησε τη σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου για να πολιτευθεί στον συνδυασμό του κ. Αρμένη. Ο Δήμαρχος θέλει να του ευχηθεί καλή επιτυχία, καθώς ανήκει στη νέα γενιά πολιτικών, ενώ τον χαρακτηρίζει το ήθος και ο επαγγελματισμός».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *