Ζάκυνθος

Με προβλήματα καθυστερήσεις τα πορθμεία στο Κατάκολο

Με μεγάλες καθυστερήσεις και σοβαρά εμπόδια εκτελούνται από σήμερα Παρασκευή πρωί τα δρομολόγια των πορθμείων από τη Ζάκυνθο προς το Κατάκολο λόγω της καραντίνας που έχει τεθεί το λιμάνι της Κυλλήνης, μετά τον εντοπισμό νάρκης του β΄παγκοσμίου πολέμου, στο χώρο ελλιμενισμού των πλοίων.

Τα Πορθμεία χρειάστηκαν περισσότερο από τρεις ώρες ταξιδιού για να δέσουν, υπό δύσκολες συνθήκες, στις ράμπες του Κατακόλου, ενώ ο χώρος της προβλήτας ήταν γεμάτος από οχήματα και επιβάτες που περίμεναν να επιβιβαστούν για Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμεναρχείο Ζάκυνθο εάν έως το μεσημέρι της Παρασκευής δεν ανοίξει το λιμάνι της Κυλλήνης, τα επόμενα δρομολόγια θα γίνουν προς το λιμάνι της Πάτρας όπου οι συνθήκες ελλιμενισμού είναι κατάλληλες και για πορθμεία.

Στη σύνταξη της εφημερίδας ΕΡΜΗΣ, από αργά χθες το βράδυ είχαν εκφραστεί πολλά παράπονα από επώνυμους και μη συμπολίτες μας που ταξιδεύουν, με κυριότερο αυτό της απουσίας υπεύθυνης ενημέρωσης το απόγευμα της Πέμπτης για τους λόγους της παρατεταμένης αναμονής των πλοίων έξω από το λιμάνι της Κυλλήνης.

Ωστόσο το βράδυ της Πέμπτης προς Παρασκευή τα πλοία παρέμειναν ανοιχτά και φιλοξένησαν τους ταξιδιώτες που δεν μπόρεσαν να φτάσουν στον προορισμό τους.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *