Ζάκυνθος

Με μεγάλη συμμετοχή το ΠΟΒΕΡΟ καρναβάλι και με επίκαιρη προεκλογική ομιλία (photo)

Στις 8 το βράδυ ξεκίνησε από το πλάτωμα της Ανάληψης το ΠΟΒΕΡΟ καρναβάλι που φέτος είχε για έκπληξη μία ομιλία για επίλογο με θέμα εμπνευσμένο από  την προεκλογική περίοδο των Δημοτικών εκλογών

Άλλο ένα ξέφρενο Καρναβάλι έφτασε στο τέλος του. Η Φιλαρμονική του Δήμου Ζακυνθίων με το μαέστρο Δ. Μαλλιά και οι Καρναβαλιστές, με πόνο ψυχής, συνόδευσαν τον Καρνάβαλο στην τελευταία του..  κατοικία, μέχρι την επόμενη, ένα χρόνο μετά την…  ανάστασή του. Όσο τρελή ήταν η ζωή του, άλλο τόσο είναι και η κηδεία του…

Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία της Ανάληψης και κατέληξε στην πλατεία του Αγίου Μάρκου όπου ο Καρνάβαλος κάηκε στην πυρά.

Πάνω στο πάρκο της πλατείας η χήρα έκλαιγε γοερά για το θάνατο του άντρα της του βασιλιά καρνάβαλου και  παράλληλα παιζόταν η ομιλία του Γ. Γκέρμπεση!  Από τον καυστικό του λόγο δεν γλύτωσε κανένας υποψήφιος Δήμαρχος!

Μετά το Πόβερο ο Δήμαρχος Παύλος Κολοκοτσάς, έκανε την έναρξη του Καρναβαλιού 2020 και ευχαρίστησε όλους για τη συμμετοχή τους. Ακολούθησε ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού Γιάννης Κόκλας που έστειλε τις ευχές του σε όλους και μετά τα καρναβαλικά είχε σειρά το μήνυμα για καλή Σαρακοστή.

Πλήθος κόσμους είχε γεμίσει την πλατεία για να παρακολουθήσει τα έθιμα των τελευταίων ωρών του καρναβαλιού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *