Ζάκυνθος

Με δικηγόρο η συνεδρίαση της Λιμενικής Επιτροπής

Αναβλήθηκε για σήμερα η συνεδρίαση της Λιμενικής Επιτροπής η οποία είχε προγραμματιστεί για το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής και στην ουσία ήταν συνέχεια της προηγούμενης συνεδρίασης.

Το θέμα αλλαγών στην παραλιακή που επιθυμεί να φέρει ο  Δήμος με την λεγόμενη ανάπλαση που προωθεί είναι καυτό και ως εκ τούτου η Λιμενική Επιτροπή (που έχει λόγο στη συγκεκριμένη περιοχή) πρέπει να εκφέρει άποψη.

Οι προβληματισμοί είναι σοβαροί και πολλοί. Για το λόγο αυτό σήμερα θα παρευρεθεί στη συνεδρίαση δικηγόρος που θα προσφέρει νομική βοήθεια για τα θέματα αυτά.

Ίσως από τα πιο σημαντικά είναι αυτό που αφορά την παραχώρηση του λιμανιού της Ζακύνθου στο ΤΑΙΠΕΔ (το νεοσυσταθέν ταμείο για την ιδιωτικοποίηση της δημόσιας περιουσίας) καθώς με αυτό το δεδομένο είναι άγνωστο αν θα μπορέσει ο Δήμος να κάνει έργα στο χώρο!

Μέλη της Λιμενικής Επιτροπής ζητούν ακόμα πληροφορίες για τα οικονομικά, όπως για παράδειγμα η πληρωμή της μελέτης, η εμπλοκή του Πολυτεχνείου και άλλα επιμέρους στοιχεία πριν δημοπρατηθεί η πεζοδρόμηση της Λομβάρδου για  να ξέρουμε πού πάμε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *