Μετ’εμποδίων πραγματοποιούνται τα σημερινά δρομολόγια (29 Δεκεμβρίου) στην γραμμή Ζακύνθου-Κυλλήνης λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή και κατά τόπους φθάνουν μέχρι και τα 9 μποφόρ καθιστώντας ιδιαίτερα δύσκολη την μετακίνηση.
Το πρωινό δρομολόγιο των 7.30 π.μ. από Ζάκυνθο για Κυλλήνη δεν πραγματοποιήθηκε, με το πλοίο Mare Di Levante να μείνει ακινητοποιημένο στο λιμάνι του νησιού μας, όπως συμβαίνει και με το αντίθετο από την Κυλλήνη στις 09.15 π.μ.
Ωστόσο στις 11 π.μ. και παρά τους ισχυρούς ανέμους που συνάντησε το πλοίο της Levante Ferries βγαίνοντας από το λιμάνι της Ζακύνθου ταξίδεψε στην Κυλλήνη προκειμένου να εξυπηρετήσει το επιβατικό κοινό. Αυτή την ώρα (2.06 μ.μ.) το Mare επιστρέφει στη Ζάκυνθο από την Κυλλήνη.
Για τα επόμενα δρομολόγια και λόγω των ισχυρών ανέμων όσοι ταξιδιώτες επιθυμούν να ταξιδέψουν καλό θα ήταν να επικοινωνήσουν είτε με τα κατά τόπους Λιμεναρχεία Ζακύνθου ή Κυλλήνης ή με την πλοιοκτήτρια Εταιρεία.